-
2024 - Devam Ediyor Derin ötektik çözeltiler kullanılarak kuşburnu meyvesinden pektin üretiminin optimizasyonu ve üretilen pektinin teknolojik özellikleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
Koca İ. (Yürütücü), Temiz H., Tekgüler B., Karabacak E. G., ODABAŞ H. İ., Kaba B., et al.
-
2023 - 2024 Farklı tekniklerle kurutulan prebiyotik katkılı kefir tozlarının özellikleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Koca İ. (Yürütücü), Temiz H., Tekgüler B., Taşçı B., Karabacak E. G., Yıkılkan Y.
-
2022 - 2022 Fonksiyonel Kurut Üretimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Aykut U., Karabacak E. G., Soyocak H., Temiz H. (Yürütücü)