Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Rektörlük, Rektörlük
WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Avesis Araştırma Alanları: Kalite ve Üretim Yönetimi, Gıda Mühendisliği, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Katkı Maddeleri, Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi

Yayınlardaki İsimler: Yesiloren, G, Akal, GY, Gülen Yeşilören
Metrikler

Yayın

22

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

48

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (Sobiad)

18

H-İndeks (Sobiad)

1

Proje

12

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim