Yayınlar & Eserler

Makaleler 8
Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 13

1. Ternary Deep Eutectic Solvent Systems: New Generation Solvent Approaches in Food Engineering

INTERNATIONAL 8th BURSA SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, 16 - 18 Aralık 2025, (Tam Metin Bildiri)

2. Mikroplastik Analizinde Yeni Nesil Çözücü Sistemleri: Derin Ötektik Çözücülerin Gıda Matrislerinde Kullanımı

6th International Conference on Contemporary Academic Research, Konya, Türkiye, 25 - 26 Kasım 2025, (Tam Metin Bildiri)

3. Üniversite Araştırma Laboratuvarlarının Akreditasyonu: Temel Süreçler, Zorluklar ve Çözüm Önerileri

2024 THEQC International Conference on Quality Assurance and Accreditation, 25 - 26 Nisan 2024, (Özet Bildiri)

5. Dryıng Characterıstıcs Of Red Beet And Mathematıcal Modellıng

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

6. Determınatıon And Modellıng Of Mıcrowave Dryıng Characterıstıcs Of Red Beet

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

8. Chemical Composition of Apple Juice From Domestic Variety Demir Grown in Turkey

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

9. Sea fennel (Crithmum maritimum L., Apiaceae) Leaves and Its Pickle as a Traditional Food

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

13. Shelf-lıfe of zucchini and eggplant in different refrigerators.

NAFI (International Food Congress Novel Approaches in Food Industry), 26 - 29 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)
Kitaplar 2

1. GREEN ANALYTICAL TECHNIQUES FOR FOOD INDUSTRY

SOME NOVEL APPLICATIONS IN THE FOOD INDUSTRY, Prof. Dr. Osman Kılınççeker, Editör, Serüven Yayınevi, Ankara, ss.13-30, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

2. Good Laboratory Practices: Differences According To New Version of ISO/IEC 17025, Applications and Regulations in Food Analysis

INTERNATIONAL RESEARCH IN ENGINEERING SCIENCES, Assoc. Prof. Alper BIDECI,Ph.D., Editör, Platanus Publishing, Ankara, ss.330-364, 2023
Metrikler

Yayın

23

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

48

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (Sobiad)

18

H-İndeks (Sobiad)

1

Proje

12

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları