-
2024 - Devam Ediyor Tavuk Etlerinden İzole Edilen Beta-Laktamaz ve Kolistin Dirençli Escherichia coli nin Fenotipik ve Genotipik Karakterizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Sırıken B. (Yürütücü), EROL P. D. İ., BAŞKAN C., Özdemir N., İnat G.
-
2023 - 2025 Fekal Mikrobiota-Bağırsak-Beyin Ekseni: Uzun Süreli Akdeniz ve Batı Tipi Diyet ile Beslenme ve Egzersizi Takiben Fekal Mikrobiota ve Hipokampus Glial Morfolojisindeki Değişiklikler
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Çon N. (Yürütücü), Mercan S., Yasul Y., Tilekli M. M., Özdemir N.
-
2022 - 2023 Folat Üretici Laktik Asit Bakterileri ve Kavun Çekirdekleri Kullanarak Geliştirilen Fonksiyonel Fermente İçeceğin Özelliklerinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2022 - 2023 Kambu konsorsiyumundan izole edilen fonksiyonel mikroorganizmalar ve toz kenevir kullanılarak fermente süt bazlı yeni bir içeceğin geliştirilmesi
-
2018 - 2019 Yoğurdun Aroma ve Tekstür Profili Üzerine Bazı Teknolojik ve Fonksiyonel Özelliklere Sahip Laktik Asit Bakterilerinin Etkisi
-
2016 - 2017 Ekşihamur üretimi için ekzopolisakkarit üreticisi fonksiyonel laktik asit bakterisi eldesi
-
2015 - 2017 Uşak Tarhanası Hamurunun Fermentasyonunda Aroma Oluşumu ve Mikrobiyota Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
-
2013 - 2016 Uşak Tarhanası Hamurunun Fermentasyonunda Aroma Oluşumu ve Mikrobiyota Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Çon A. H. (Yürütücü), Temiz H., Özdemir N., Şimşek Ö., Özkal S. G.
-
2011 - 2012 Asetik Asit Bakterilerinin Kefir Danesinde Geliştirilmesi