Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri 4
  • 2019 - 2020 Doktora

    Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Dr), Türkiye

  • 2014 - 2019 Yüksek Lisans

    Gaziantep Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), Türkiye

  • 2009 - 2014 Lisans

    Pamukkale Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Yiyecek Ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, Türkiye

  • 2005 - 2008 Ön Lisans

    Selçuk Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler 1
  • 2019 Yüksek Lisans

    ETNİK GIDAYA YÖNELİK TUTUM İLE KÜLTÜRLEŞME, KÜLTÜREL AÇIKLIK VE NEOFOBİ’xxNİN İLİŞKİSİ: SAMSUN GÜRCÜ MUTFAĞI ÖRNEĞİ

    Gaziantep Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli)

Yabancı Diller 1
  • B1 Orta İngilizce