-
2019 - 2020 Doktora
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Dr), Türkiye
-
2014 - 2019 Yüksek Lisans
Gaziantep Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), Türkiye
-
2009 - 2014 Lisans
Pamukkale Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Yiyecek Ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, Türkiye
-
2005 - 2008 Ön Lisans
Selçuk Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye
-
2019 Yüksek Lisans
ETNİK GIDAYA YÖNELİK TUTUM İLE KÜLTÜRLEŞME, KÜLTÜREL AÇIKLIK VE NEOFOBİ’xxNİN İLİŞKİSİ: SAMSUN GÜRCÜ MUTFAĞI ÖRNEĞİ
Gaziantep Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli)
-
B1 Orta İngilizce