Yayınlar & Eserler

Makaleler 3
Tümü (3)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 3

1. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Baharat Kullanımında Gıda Neofobia ve Aşinalığın Rolü

8. Uluslararası Gastronomİ Turİzmİ Araştırmaları Kongresİ, Kuşadası, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, cilt.1, ss.1057-1063, (Tam Metin Bildiri)

2. Yiyecek İçecek Reklamlarında Kadın Figürü, Body Shaming ve Tüketim Tercihlerinin Kadın Bakış Açısı ile Değerlendirilmesi

2. Uluslararası Türk ve Dünya Kadın Araştırmaları Kongresi, Baku, Azerbaycan, 27 - 30 Ocak 2024, ss.231-240, (Tam Metin Bildiri)

3. Ebeveynlerin Gözünden Çizgi Filmlerin Çocukların Yiyecek ve İçecek Seçimine Etkisi: Konya Örneği

7th International Gastronomy Tourism Studies Congress – IGTSC2023 (UGTAK23), Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 8

1. Ebeveynlerin Gözünden Çizgi Filmlerin Çocukların Yiyecek ve İçecek Seçimine Etkisi: Konya Örneği

Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış, Prof. Dr. Alptekin SÖKMEN, Dr. Öğr. Üyesi Çağdaş AYDIN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1224-1241, 2024

2. Kadınların Beden Algısı ve Vücut İmajının Yemek Seçimine Etkisi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar-III, YAZIT HASİBE, GENÇER KANSU, Editör, Özgür Yayınları, Gaziantep, ss.77-103, 2024

3. Gastromilliyetçilik Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme

Küreselleşen Dünyada Sosyal Bilimler, Doç. Dr. Serap SARIBAŞ, Editör, Duvar Yayınları, Ankara, ss.115-130, 2023

4. Hastane Gastronomisi

Sağlık Bilimlerinde Öncü ve Çağdaş Çalışmalar, Dr. Öğr. Üyesi Taner AKARSU, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.101-114, 2023

5. Comfort Food Kavramı Üzerine Bir Değerlendirme

Turizm Alanında Çok Yönlü Araştırmalar II, Prof. Dr. İpek Kalemci Tüzün, Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Editör, Özgür Yayınları, Gaziantep, ss.289-304, 2023

6. Gastrofizik

Gıda Bilimi ve Gastronomi II, Dr. Öğr. Üyesi FATMA HAYIT, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.251-266, 2023

7. Gastronomy in the Framework of Social Representations Theory

Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, Doç. Dr. Özgür YAYLA, Doç. Dr. Alper IŞIN, Prof. Dr. İrfan YAZICIOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Fuat BAYRAM, Araş. Gör. Rabia BÖLÜKBAŞ, Editör, PETER LANG, Berlin, ss.39-51, 2023

8. ENO-GASTRONOMİ

GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ -I, Dr. Öğr. Üyesi Fatma HAYIT, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.379-396, 2023
Metrikler

Yayın

14

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

2