Desteklenen Projeler
-
2022 - 2023 Yer Bademi Sütü Kullanılarak Üretilen Dondurmaların Fiziksel ve Kimyasal Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2022 - 2023 Yulaf Sütü Kullanılarak Üretilen Dondurmaların Fiziksel ve Kimyasal Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2021 - 2023 Gıda Kaynaklı Atıkların Katmanlı Üretim Teknolojisinde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
-
2020 - 2022 TÜRK TOPLUMUNUN TÜKETİMİNE UYGUN SOYA SOSU ÜRETİM PARAMETRELERİN BELİRLENMESİ
-
2019 - 2021 ENKAPSÜLE EDİLMİŞ ATEŞ DİKENİ (Pyracantha coccinea M. Roemer) KONSANTRESİNİN YOĞURT ÜRETİMİNDE KULLANIM İMKANLARININ ARAŞTIRILMASI
-
2019 - 2020 FARKLI ORANLARDA PORTAKAL KABUĞU EKSTRAKTI KULLANILARAK FONKSİYONEL KURUT ÜRETİMİ
-
2017 - 2020 Doğu Karadeniz Yaylalarında Geleneksel Olarak Üretilen Yoğurtlardan Antimikrobiyal Aktiviteye Sahip ve Ekzopolisakkarit (EPS) Üreticisi Laktik Asit Bakterilerinin (LAB) İzolasyonu ve Yoğurt Kalitesi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
-
2018 - 2019 The 4rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
-
2017 - 2019 Mikroenkapsüle ve Sıvı Nar Kabuğu Ekstraktlarının İnek Sütü ve Soya Sütü Karışımından Yapılan Yoğurtlarda Kullanılabilirliğinin Araştırılması
-
2012 - 2017 Enzimatik Galakooligosakkarit Üretimi Üzerine Sonikasyonun Etkileri
-
2016 - 2016 The 2Th International Symposium on Traditional Food From Adriatic to Caucasus
-
2015 - 2015 3 rd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus