Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

OAT MİLK AS A FUNCTİONAL FOOD

4. INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 24 Aralık 2022, cilt.1

Bafra Şırası

5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (24-26 Kasım 2022), Bursa, Türkiye, 24 Kasım 2022

GELENEKSEL GIDALAR VE GIDA ETİĞİ

5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (24-26 Kasım 2022), Bursa, Türkiye, 24 Kasım 2022

INVESTIGATION OF THE PRINTABILITY OF THREE-DIMENSIONAL POTATO PUREE PRINTING BY IMAGE PROCESSING METHOD

2. International Anatolian Scientific Research Congress October 25, 2022 / Sanliurfa, Türkiye, Şanlıurfa, Türkiye, 25 Ekim 2022

PRODUCTION OF ENRICHED AND SPREADABLE LOR (TURKISH WHEY CHEESE), AMINO ACID COMPOSITION AND INVESTIGATION OF THE RHEOLOGICAL PROPERTIES

2. International Anatolian Scientific Research Congress October 25, 2022 / Sanliurfa, Türkiye, Şanlıurfa, Türkiye, 25 Ekim 2022

TIGERNUT MILK AS A FUNCTIONAL FOOD

INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 15 - 16 Ekim 2022

Kurut, Forgotten Traditional Product

2nd international congress Engineering and Life Science, 11 - 14 Nisan 2019

Samsun İl Merkezinde Toplu Tüketim Yerlerinde Servise Sunulan Sebze Salatalarının Bazı Kalite Özellikleri

4th International AnatolianAgriculture, Food, Environment andBiology Congress, 20 - 22 Nisan 2019

Yenilebilir Film Kaplamalarda Antimikrobiyel Kullanımının Etkileri

4th International AnatolianAgriculture, Food, Environment andBiology Congress, 20 - 22 Nisan 2019

Et ve Et Ürünlerinde Biyoaktif Bileşenler

4th International AnatolianAgriculture, Food, Environment andBiology Congress, 20 - 22 Nisan 2019

Biyolojik Detoksifikasyon

4th International AnatolianAgriculture, Food, Environment andBiology Congress, 20 - 22 Nisan 2019

Yemeye Hazır Salataların Mikrobiyolojik Kalitesi

4th International AnatolianAgriculture, Food, Environment andBiology Congress, 20 - 22 Nisan 2019

B Galaktosidazın transgalaktosilasyon yönü ve galaktooligosakkarit sentezi

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 Mayıs 2008 - 23 Mayıs 2018, ss.1003

Probiotic microorganisms in traditional fermented dairy products

The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018

Biologically Active Peptides Derived From Various Food Sources: Releasing Methods And Processes

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, 26 - 28 Ekim 2017

Biologically Active Peptides Derived from Royal Jelly

45th APIMONDIA ULUSLARARASI ARICILIK KONGRESİ, 29 Eylül - 04 Ekim 2017

The use of ST. John’s wort extract in production of probiotic ayran

I. International Congress on medicimal and Aromatic Plants “Natural and healthy Life”. TABKON’17, 10 - 12 Mayıs 2017

Pomegranate peel extract: Potantial uses and applications in food safety and quality.

I. International Congress on medicimal and Aromatic Plants “Natural and healthy Life”. TABKON’17, 10 - 12 Mayıs 2017

Karayemiş Laurocerasus officinalis ilaveli Tarhananın Ucucu AromatikBileşenleri Kompozisyonu

5th International Vocational Schools Symposium – Prizren, 18 - 20 Mayıs 2016

Effect of Fermentation in Turkish Type Sausage

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

Pathogen Threat in Fermented Products

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

Geographical Indication Turkish Traditional Food Cheeses

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

Some physicochemical and sensory properties of ice cream used at different rates mulberry pekmez

The 3th International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, ss.187

Probiotic Bacteria in Traditional Fermented Milk Products

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

Kahramanmaras Tarhana Production

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

Microbiological Characteristics of Çökelek and Lor Cheese

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

Mineral contents of yogurts fortified with different fruit marmalades

The 3th International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.188

Mikrobiyel kaynaklı antioksidanlar

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

Hayvansal ürünlerde saksitoksin ve önemi

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

Mikroenkapsülasyon yöntemlerinin gıdalarda uygulanması

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

Alfa amilaz enzimi üretiminde rekombinant DNA teknolojisinin kullanımı

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

Gıda ambalajlamada nanoteknoloji uygulamaları

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

Traditional Sourdough Bread Production

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 Ekim - 04 Nisan 2015

Balık Antifriz Proteinleri: yapıları, fonksiyonları ve gıdalarda kullanım potansiyeller.

5. Doğu Anadolu Bölgesi Su Ürünleri Sempozymu, Türkiye, 31 Mayıs - 02 Haziran 2014

Balık antifriz proteinleri Yapıları fonksiyonları ve gıdalarda kullanım potansiyelleri

5. Doğu Anadolu Bölgesi Su Ürünleri Sempozyumu, Elazığ, Türkiye, 31 Mayıs - 02 Haziran 2014

Karagün dostu kurut

Gelenksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.941

Probiotic dairy products: Kefir and Koumiss

The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013

Some physical, chemical and microbial properties of Aho cheese

The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013

Ultrasonik tuzlamanın Beyaz peynirde tuz geçişine etkisi

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 Ekim - 12 Aralık 2012, ss.295

Alternatif gıda işleme yöntemlerinin enzimler üzerine etkileri

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Aralık 2012, ss.388

Alternatif gıda işleme yöntemlerinin enzimler üzerine etkisi

Türkiye 11. Gıda Kongresi Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012

Aho peyniri

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.649-651

AHO PEYNİRİ

III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU KONYA, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.649-651

Fat replacers get quality and health together.

Internatıonal Food Congress Novel Approaches In Food Industry, Çeşme - İzmir, Turkey, 26 - 29 Mayıs 2011

Kefir and its mystery

Internatıonal Food Congress Novel Approaches In Food Industry, 26 - 29 Mayıs 2011

The effect of heavy industry emissions on heavy metal concentrations of raw milk collected from Tekkeköy, Samsun city

Internatıonal Food Congress Novel Approaches In Food Industry, Çeşme - İzmir, 26 - 29 Mayıs 2011

Effect of bluberry addition on microflora of yoghurt

International Conferance on Food Innovation. Valencia, Spain, 25 - 29 Ekim 2010

Konsantre Yoğurtların Makro ve Mikro Mineral İçerikleri Üzerine Yapraklı Sebzelerin Etkisi

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, 15 - 17 Nisan 2010

Keş Peyniri Üzerine Yapılan Araştırmalar ve Üretim Metodları

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, 15 - 17 Nisan 2010

Bez sucukların bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, 15 - 17 Nisan 2010

Bez Sucukların Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi

The First International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010, ss.422-424

Peynirin Salamura Tuzlamasında Farklı Yöntemler

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.96-97

Dondurmanın Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Kayısı Pekmezinin Etkisi

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. Denizli, Türkiye, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009

A traditional Turkish dairy product : Kes cheese

3 rd International Conference of Food Science and Nutrition National Research, 3 - 05 Kasım 2008

Minerals in Turkish Cheeses.

3 rd International Conference of Food Science and Nutrition National Research, 3 - 05 Kasım 2008

Süt ve Süt Ürünlerinde Mikroorganizmaları Azaltmada Alternatif Yöntemler

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.777

Gıda ve kanser

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008

Soya Sütünün Puding Yapımında Kullanımı

2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, Türkiye, 18 - 20 Ekim 1999

Soya Sütünün Beslenme Yönünden Önemi

Karadeniz Bölgesi Tarımsal Üretim ve Pazarlama Sempozyumu, Samsun, Türkiye, 15 - 16 Ekim 1999

Süt ve Soya Sütü Karışımının Pıhtılaşma Özellikleri

Gıda Mühendisliği Kongre ve Sergisi, Gaziantep, Türkiye, 16 - 18 Eylül 1998

Külek Peynirinin Duyusal Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri.

V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998

Pervaporasyon ile Aroma Eldesi

Türkiye 9. Gıda Kongresi, 24-26 Mayıs, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 1996

Metrikler

Yayın

132

Atıf (WoS)

335

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

252

H-İndeks (Scopus)

12

Atıf (TrDizin)

7

H-Index (TrDizin)

2

Proje

32

Tez Danışmanlığı

26

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları