Makaleler
53
Tümü (53)
SCI-E, SSCI, AHCI (27)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (28)
ESCI (1)
Scopus (27)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (19)
11. Antioxidant and Some Quality Characteristics of Cheeses Manufactured Using Soy Drink
Journal of Apitherapy and Nature
, cilt.1, sa.3, ss.24-31, 2020 (Hakemli Dergi)
15. Effects of Microbial Transglutaminase on Physicochemical, Microbial and Sensorial Properties of Kefir Produced by Using Mixture Cow's and Soymilk
KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
, cilt.37, sa.4, ss.606-616, 2017 (SCI-Expanded, Scopus)
16. Composition of volatile aromatic compounds and minerals of tarhana enriched with cherry laurel (Laurocerasus officinalis)
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, cilt.54, sa.3, ss.735-742, 2017 (SCI-Expanded, Scopus)
18. EFFECTS OF FAT REPLACERS ON PHYSICOCHEMICAL, MICROBIAL AND SENSORIAL PROPERTIES OF KEFIR MADE USING MIXTURE OF COW AND GOAT'S MILK
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.39, sa.6, ss.1421-1430, 2015 (SCI-Expanded, Scopus)
19. Partial purification and characterization of alkaline proteases from the Black Sea anchovy Engraulis encrasicholus digestive tract
AFRICAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY
, cilt.12, sa.1, ss.56-63, 2013 (Hakemli Dergi)
21. The Effect of Loquat Fruit (Eriobotrya japonica) Marmalade Addition and Storage Time on Phsico-Chemical and Sensory Properties of Yogurt
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.18, sa.4, ss.329-338, 2012 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
23. Uçucu Yagların Antimikrobiyel Özellikleri
Elektronik Mikrobiyoloji Dergisi
, cilt.9, sa.3, ss.28-40, 2011 (Hakemli Dergi)
26. EFFECT OF MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING ON CHARACTERISTICS OF SLICED KASHAR CHEESE
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.34, sa.5, ss.926-943, 2010 (SCI-Expanded, Scopus)
27. Review on keş Keş Peyniri Üzerine Derleme
Gıda
, 2010 (Hakemli Dergi)
32. Oxidative stability of brined anchovies (Engraulis encrasicholus) with plant extracts
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.44, sa.2, ss.386-393, 2009 (SCI-Expanded, Scopus)
35. Partial purification of pepsin from turkey proventriculus
WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY
, cilt.24, sa.9, ss.1851-1855, 2008 (SCI-Expanded, Scopus)
37. Süt alkali proteinazı plazmin
Gıda
, cilt.33, ss.235-240, 2008 (TRDizin)
40. Biyosensörler ve Gıdalarda Kullanımı
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, sa.3, ss.51-59, 2006 (Hakemli Dergi)
43. Hindi Pepsininin Peynir Yapımında Kullanımı
Journal of Faculty of Agriculture, OMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.19, sa.2, ss.15-20, 2004 (Hakemli Dergi)
46. İnek Sütü ve Soya Sütü Karışımının Pıhtılaşma Özellikleri 2 Kalsiyum Sülfat ve Rennin Enzimi İle Pıhtılaşma
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.15, sa.1, ss.5-8, 2000 (Hakemli Dergi)
49. Meyveli yoğurt üretim yöntemlerinin karşılaştırılması
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi)
, cilt.14, sa.3, ss.151-165, 1999 (TRDizin)
50. İnek Sütü ve Soya Sütü Karışımının Pıhtılaşma Özellikleri 1 Kalsiyum Sülfatla Pıhtılaşma
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.14, sa.3, ss.144-150, 1999 (Hakemli Dergi)
51. Meyveli Yoğurt Yapım Yöntemlerinin Karşılaştırılması
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.14, sa.3, ss.151-165, 1999 (Hakemli Dergi)
52. Süttozlarında Fiziksel Özelliklerin Etkileşimi 2 Fiziksel Özelliklerin Düşme Özelliği ve Hacim Azalmasına Etkisi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.12, sa.2, ss.35-43, 1997 (Hakemli Dergi)
53. Süttozlarında Fiziksel Özelliklerin Etkileşimi 1 Fiziksel Özelliklerin Özgül Hacme Etkisi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.12, sa.3, ss.23-34, 1997 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
78
2. GELENEKSEL GIDALAR VE GIDA ETİĞİ
5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (24-26 Kasım 2022), Bursa, Türkiye, 24 Kasım 2022, (Tam Metin Bildiri)
14. Probiotic microorganisms in traditional fermented dairy products
The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
18. Effect of microbial transglutaminase on textural properties of probiotic yoghurts fortification with soymilk
International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
19. Pomegranate peel extract: Potantial uses and applications in food safety and quality.
I. International Congress on medicimal and Aromatic Plants “Natural and healthy Life”. TABKON’17, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
20. The use of ST. John’s wort extract in production of probiotic ayran
I. International Congress on medicimal and Aromatic Plants “Natural and healthy Life”. TABKON’17, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
21. Karayemiş Laurocerasus officinalis ilaveli Tarhananın Ucucu AromatikBileşenleri Kompozisyonu
5th International Vocational Schools Symposium – Prizren, 18 - 20 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)
22. Geographical Indication Turkish Traditional Food Cheeses
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
23. Mineral contents of yogurts fortified with different fruit marmalades
The 3th International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.188, (Tam Metin Bildiri)
24. Probiotic Bacteria in Traditional Fermented Milk Products
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
25. Kahramanmaras Tarhana Production
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
26. Microbiological Characteristics of Çökelek and Lor Cheese
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
27. Some physicochemical and sensory properties of ice cream used at different rates mulberry pekmez
The 3th International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, ss.187, (Özet Bildiri)
28. Pathogen Threat in Fermented Products
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
29. Effect of Fermentation in Turkish Type Sausage
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
30. The Volatile Profile at the Fermentation of Uşak Tarhana Dough and Relation with Microbial Diversity
VIth Sourdough Symposium, Nantes, Fransa, 30 Eylül - 02 Ekim 2015, ss.90, (Özet Bildiri)
31. Mikrobiyel kaynaklı antioksidanlar
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
32. Gıda ambalajlamada nanoteknoloji uygulamaları
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
33. Mikroenkapsülasyon yöntemlerinin gıdalarda uygulanması
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
34. Hayvansal ürünlerde saksitoksin ve önemi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
35. Alfa amilaz enzimi üretiminde rekombinant DNA teknolojisinin kullanımı
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
36. Fermente gıdalarda bulunan laktik asit bakterilerinin tanımlanmasında kullanılan yöntemler
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
37. Traditional Sourdough Bread Production
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 Ekim - 04 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
38. Balık Antifriz Proteinleri: yapıları, fonksiyonları ve gıdalarda kullanım potansiyeller.
5. Doğu Anadolu Bölgesi Su Ürünleri Sempozymu, Türkiye, 31 Mayıs - 02 Haziran 2014, (Özet Bildiri)
39. Balık antifriz proteinleri Yapıları fonksiyonları ve gıdalarda kullanım potansiyelleri
5. Doğu Anadolu Bölgesi Su Ürünleri Sempozyumu, Elazığ, Türkiye, 31 Mayıs - 02 Haziran 2014
53. Effect of bluberry addition on microflora of yoghurt
International Conferance on Food Innovation. Valencia, Spain, 25 - 29 Ekim 2010, (Özet Bildiri)
54. Konsantre Yoğurtların Makro ve Mikro Mineral İçerikleri Üzerine Yapraklı Sebzelerin Etkisi
The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, 15 - 17 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)
55. Keş Peyniri Üzerine Yapılan Araştırmalar ve Üretim Metodları
The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, 15 - 17 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)
56. Bez sucukların bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, 15 - 17 Nisan 2010, (Özet Bildiri)
57. Bez Sucukların Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
The First International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010, ss.422-424, (Tam Metin Bildiri)
58. Karayemiş ( Laurocerasus officinalis) Marmeladı Katkılı Yoğurtlarda Depolama Süresince Meydana Gelen Fizikokimyasal ve Duyusal Değişiklikler
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)
60. Farklı Baharat Otlarının İlavesiyle Üretilen Konsantre Yoğurtları Depolanmasıyla Meydana Gelen Değişiklikler
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.45, (Özet Bildiri)
61. Farklı Baharat Otlarının İlavesiyle Üretilen Konsantre Yoğurtların Depolanmasıyla Meydana Gelen Değişiklikler
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, 21-23 Mayıs Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)
62. Dondurmanın Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Kayısı Pekmezinin Etkisi
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. Denizli, Türkiye, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)
63. Yenidünya (Eriobotrya japonica) Marmeladı katkılı Yoğurtların Depolama Süresince Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Kriterlerinin İncelenmesi
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)
64. A traditional Turkish dairy product : Kes cheese
3 rd International Conference of Food Science and Nutrition National Research, 3 - 05 Kasım 2008, (Özet Bildiri)
65. Minerals in Turkish Cheeses.
3 rd International Conference of Food Science and Nutrition National Research, 3 - 05 Kasım 2008, (Özet Bildiri)
66. Süt ve Süt Ürünlerinde Mikroorganizmaları Azaltmada Alternatif Yöntemler
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.777, (Özet Bildiri)
67. β- galaktosidaz’ın transglaktosilasyon yönü ve galaktooligosakkarit sentezi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, (Özet Bildiri)
68. Süt ve süt ürünlerinde mikroorganizmaları azaltmalternatif yönlemler
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, (Tam Metin Bildiri)
69. Gıda ve kanser
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, (Özet Bildiri)
70. Influence of wild garlic (Allium sp.) on free fatty acids, color and sensory properties of herby-pickled cheese (Otlu peynir) during ripening
10th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology, Cairo, Mısır, 19 - 21 Kasım 2007, ss.76, (Özet Bildiri)
71. survey on some fatty acids concentration and some chemical values of herby cheese (otlu peynir), a traditional Turkish cheese
10th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology, Cairo, Mısır, 19 - 21 Kasım 2007, ss.68, (Özet Bildiri)
72. Influence of wild garlic (Allium sp.) on free fatty acids, colot and sensory properties of herby-picled cheese (otlu peyniri) during ripening
10th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology, 19 - 21 Kasım 2007, (Özet Bildiri)
73. A survey on some fatty acids concentration and some chemical values of herby cheese (otlu peynir); a traditional turkish cheese.
10th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology, 17 - 21 Nisan 2007, (Özet Bildiri)
77. Külek Peynirinin Duyusal Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri.
V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler
