Makaleler
9
Tümü (9)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (5)
4. Turizm İşletmeciliği Öğrencilerinin Mutfak Departmanına Yönelik Algıları: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Örneği
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.2, sa.1, ss.504-518, 2018 (Hakemli Dergi)
6. Su Altı Dalış Turizminin Mevcut Durumu, Sorunları ve Geliştirilmesine Yönelik Öneriler: Kaş Örneği
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.1, sa.1, ss.66-87, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
16
4. Turizm İşletmeciliği Öğrencilerinin Mutfak Departmanına Yönelik Algılamaları: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Örneği
Gastronomi Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018, (Tam Metin Bildiri)
5. Turizmde Özgünlük Çerçevesinde Ayder Yaylası Üzerine Bir Değerlendirme
DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu, Trabzon, Türkiye, 23 - 24 Ekim 2017, cilt.1, (Özet Bildiri)
6. Ordu İli Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi
DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu Bildiriler Kitabı, Trabzon, Türkiye, 23 - 24 Ekim 2017, cilt.1, ss.124, (Özet Bildiri)
7. Yöresel Bir İçecek Olan ’Ekşi’nin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi
Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Muğla, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.74, (Özet Bildiri)
9. Samsun İli Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi
IV. Ulusal II. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 14 - 15 Nisan 2017, (Tam Metin Bildiri)
11. Su Altı Dalış Turizminin Mevcut Durumu, Sorunları ve Geliştirilmesine Yönelik Öneriler: Kaş Örneği
I. Ulusal Alternatif Turizm Kongresi, Erzincan, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2016, cilt.1, ss.158-170, (Tam Metin Bildiri)
13. 2023 Turizm Stratejisindeki Mesleki Staj Hedefleri ve Mevcut Durumun Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Açısından Değerlendirilmesi
Kültür ve Turizm Bakanlığı III. Turizm Eğitimi Konferans/Workshop, Ankara, Türkiye, 17 - 19 Ekim 2012, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)
15. Giresun da Faaliyet Gösteren Otel İşletmesi İşgörenlerinin Tükenmişlik Düzeylerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma Bildiriler Kitabı 16 32 7 9 Ekim 2010 Giresun
Uluslararası Doğu Karadeniz Turizm Sempozyumu, Giresun, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2010, ss.16-32, (Tam Metin Bildiri)
16. Giresun’da Faaliyet Gösteren Otel İşletmesi İşgörenlerinin Tükenmişlik Düzeylerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma
Uluslararası Doğu Karadeniz Turizm Sempozyumu Bildiriler Kitabı, Giresun, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2010, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
1
1. Gastronomy Tourism Resources and Local Food
Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, İrfan Yazıcıoğlu, Alper Işın, Özgür Yayla, Editör, Peter Lang GmbH, Berlin, ss.229-244, 2021