Yayınlar & Eserler

Makaleler 9
Tümü (9)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (5)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 16

1. GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN SOKAK LEZZETLERİ: SAMSUN ÖRNEĞİ

International Travel & Tourism Dynamics Congress, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

2. Sürmeli Köyü’nde Organik Tarım Yapan Üreticilerin Kırsal Turizme Yönelik Algı ve Beklentileri

I. İstanbul Uluslararası Coğrafya Kongresi, İstanbul, Türkiye, 20 - 22 Haziran 2019, (Tam Metin Bildiri)

3. Samsun Yöresel Ot Yemekleri Festivaline Katılım Motivasyonları

4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, (Tam Metin Bildiri)

5. Turizmde Özgünlük Çerçevesinde Ayder Yaylası Üzerine Bir Değerlendirme

DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu, Trabzon, Türkiye, 23 - 24 Ekim 2017, cilt.1, (Özet Bildiri)

6. Ordu İli Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi

DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu Bildiriler Kitabı, Trabzon, Türkiye, 23 - 24 Ekim 2017, cilt.1, ss.124, (Özet Bildiri)

7. Yöresel Bir İçecek Olan ’Ekşi’nin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi

Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Muğla, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.74, (Özet Bildiri)

8. Türkiye’de Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi

18. Ulusal Turizm Kongresi, Mardin, Türkiye, 18 - 22 Ekim 2017, ss.151-160, (Tam Metin Bildiri)

9. Samsun İli Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi

IV. Ulusal II. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 14 - 15 Nisan 2017, (Tam Metin Bildiri)

11. Su Altı Dalış Turizminin Mevcut Durumu, Sorunları ve Geliştirilmesine Yönelik Öneriler: Kaş Örneği

I. Ulusal Alternatif Turizm Kongresi, Erzincan, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2016, cilt.1, ss.158-170, (Tam Metin Bildiri)

12. Ekoturizmin Kırsal Kalkınmaya Etkisine Yönelik Yerel Halkın Algılamaları: İnece Ekoturizm Köyü Örneği

Doğu Karadeniz Bölgesi Sürdürülebilir Turizm Kongresi, Gümüşhane, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2015, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)

13. 2023 Turizm Stratejisindeki Mesleki Staj Hedefleri ve Mevcut Durumun Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Açısından Değerlendirilmesi

Kültür ve Turizm Bakanlığı III. Turizm Eğitimi Konferans/Workshop, Ankara, Türkiye, 17 - 19 Ekim 2012, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)

16. Giresun’da Faaliyet Gösteren Otel İşletmesi İşgörenlerinin Tükenmişlik Düzeylerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma

Uluslararası Doğu Karadeniz Turizm Sempozyumu Bildiriler Kitabı, Giresun, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2010, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 1

1. Gastronomy Tourism Resources and Local Food

Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, İrfan Yazıcıoğlu, Alper Işın, Özgür Yayla, Editör, Peter Lang GmbH, Berlin, ss.229-244, 2021
Metrikler

Yayın

26

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (TrDizin)

34

H-İndeks (TrDizin)

4

Atıf (Diğer Toplam)

86
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları