SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
SIĞIR KARKASLARINDAN İZOLE EDİLEN PSEUDOMONAS AERUGINOSA SUŞLARININ BİYOFİLM OLUŞTURMA ÖZELLİKLERİ İLE QUORUM SENSING VE MAJOR KARBAPENEMAZ GENLERİNİN ARAŞTIRILMASI
GIDA
, cilt.49, sa.4, ss.730-740, 2024 (Hakemli Dergi)
Characterization and antimicrobial-resistance profile of Escherichia coli O157 and O157:H7 isolated from modified atmosphere packaged meat samples
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.5, sa.10, ss.1142-1147, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Toska Pastırması
X. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Diyarbakır, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2024, ss.52
Tavuk Parça Etlerinde Salmonella Serotipleri ile İzolatlarda Antibiyotik Direnç Profilinin Belirlenmesi
9. ulusal 4. uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni kongresi, Antalya, Türkiye, 04 Kasım 2021
Manda Sütü ve Ürünlerinde Genişlemiş Spektrumlu Beta- Laktamaz (GSBL) Üreten E. coli Varlığının Araştırılması
9. ulusal 4. uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni kongresi, Türkiye, 04 Kasım 2021
Tavuk parça etlerinde Salmonella serotipleri ile izolatlarda antibiyotik direnç profillerinin belirlenmesi
IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 04 Kasım 2021
DETERMINATION AND ANTIBIOTIC RESISTANCE PROFILES OF SALMONELLA SEROTYPES ISOLATED FROM CHICKEN PIECE MEATS
IX. Ulusal- III. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.40-41
Manda Sütü ve Ürünlerinde Genişlemiş Spektrumlu Beta-Laktamaz (GSBL) Üreten E. coli Varlığının Araştırılması
IX. Ulusal- III. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021
Farklı Coğrafi Bölgelerden Toplanan Polenlerde Clostridium botulinum Varlığının Real-Time PCR ile Belirlenmesi
8. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2019
Organik Tavuk Parça Etlerinde Listeria monocytogenes Varlığının Belirlenmesi
5. uluslararası beyaz et kongresi, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2019
Determination of Enterotoxigenic Structures of Bacillus cereus Strains Isolated from Ice Creams
The 4 th International Symposium on 'Traditional Foods from Adriatic to Caucasus', Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.38
4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi
4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 26 - 30 Nisan 2017
Türk geleneksel sütlü tatlılarında Staphylococcus aureus’un varlığı ile izolatlarda enterotoksijenik yapı ve antibiyotik direnç profilinin belirlenmesi.
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 4 - 08 Ekim 2017
Türk Geleneksel Sütlü Tatlılarında Staphylococcus aureus’un Varlığı ile İzolatlarda Enterotoksijenik Yapı ve Antibiyotik Direnç Profilinin Belirlenmesi. 7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 4 - 08 Eylül 2017
Genomic Characterization and Antimicrobial Resistance Profiles of E coli O157 and O157 H7 Isolated from Modified Atmosphere Packaged MAP Beef Meat
International Conference on Biochemistry and Moleculer Biology. 27-29 April 2016, Venice, Italy, 27 - 29 Nisan 2016
Genomic Characterization and Antimicrobial Resistance Profiles of Escherichia coli O157 and O157 H7 Isolated from Modified Atmosphere Packaged MAP Beef Meat
International Conference on Biochemistry and Molecular Biology ,2016, Venice, Italy., 27 - 29 Nisan 2016
Genomic Characterization and Antimicrobial Resistance Profiles of Escherichia coli O157 and O157 H7 Isolated from Modified Atmosphere Packaged Beef Meat
International Conference on Biochemistry and Molecular Biology, 27 - 29 Nisan 2016
Sığır Kesimhanelerinde Listeria monocytogenes Varlığı ve Serotiplerinin IMS PCR Teknikleri ile Belirlenmesi
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 2015, VAN., Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015
Sığır kesimhanelerinde L. monocytogenes varlığı ve serotiplerinin IMS-PCR teknikleriyle belirlenmesi
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.100-101
Characterization of Listeria monocytogenes isolated from water buffalo milk and dairy products
International Conference on Biochemistry and Molecular Biology. 2015. Paris, FRANCE ., 22 - 23 Nisan 2015
Detection of Clostridium botulinum Types A B E and F in Honey by Multiplex PCR
Food Micro 2014. Nantes, FRANSA, 1 - 04 Eylül 2014
Detection of C. botulinum types in honey by mPCR
Food Micro 2014, 24th International ICFMH Conference, Fransa, 1 - 04 Eylül 2014, ss.418
Samsun İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Enterotoksijenik Staphyococcus aureus Varlığının Belirlenmesi
4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 13 - 16 Ekim 2011
Tüketime Hazır Gıdalarda L monocytogenes in Varlığı Serotip Dağılımı ve Antibiyotik Dirençliliklerinin Belirlenmesi
5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013
Enterotoxigenic gene profiles of Bacillus cereus strains isolated from dairy desserts by multiplex PCR technique
Food Micro. 2012, İstanbul, TURKEY, 3 - 07 Eylül 2012
Detection of Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in Raw Milk and Dairy Products by Multiplex PCR
Food Micro 2012, 23rd International ICFMH Symposium, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, ss.198
Enterotoxigenic gene profiles of Bacillus cereus strains isolated from dairy dessert by multiplex PCR techniques
23 rd International ICFMH Symposium FoodMicro 2012, 3 - 07 Eylül 2012
Samsun İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Enterotoksijenik Staphylococcus aureus Varlığının Belirlenmesi
Dördüncü Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 2011, Antalya, Türkiye, 13 - 16 Ekim 2011
Samsun da Tüketime Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığı
Dördüncü Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 2011, Antalya, Türkiye, 13 - 16 Ekim 2011
Laktik Asit ve Kitosanın Buzdolabı Koşullarında Depolanan Midyelerin Kimyasal ve Duyusal Kalitesi Üzerine Etkisi
Dördüncü Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 13 - 16 Ekim 2011
Tavuk Karkaslarında Enterococcus spp Prevalansı İle Vankomisin Dirençliliği ve Slime Faktör Üretme Yeteneklerinin Araştırılması
4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 13 - 16 Ekim 2011
Detection Of Salmonella spp in Fresh Fish Salted Anchovies and Mussels by the Immuno Magnetic Separation Ims and Classic Culture Techniques
The 3rd Global Fisheries & Aquaculture Research Conference, Foreign Agricultural Relations (FAR), 29 Kasım - 01 Aralık 2010
Tüketime Hazır Tuzlanmış Hamsi Balıklarının Engraulis encrasicolus Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitelerinin Belirlenmesi
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009
Sığır Kıymaları ve Köftelerinde Escherichia coli O157 ve O157 H7 ile Kontaminasyon Düzeylerinin IMS Yöntemiyle ve İzolatlarda stx1 stx2 ve eaeA Genlerinin Multipleks PZR ile Belirlenmesi
Üçüncü Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 2009, BURSA, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009
Deve Sucuğunda Biyojen Amin Miktarları ile Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitelerinin Belirlenmesi
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009
Çiğ Sütlerde Escherichia coli O157 ve O157 H7 Varlığının IMS Yöntemiyle Belirlenmesi
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009
Sığır Kıymaları ve Köftelerinde Escherichia coli O157 ve O157 H7 ile Kontaminasyon Düzeylerinin IMS Yöntemiyle ve İzolatlarda stx1 stx2 ile eaeA Genlerinin Multipleks PZR ile Belirlenmesi
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi., Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009
A Comparative Study Isolation of Listeria monocytogenes and Salmonellae spp from Raw Fish by Using Immunomagnetic Seperation and Classic Techniques
2nd International Congress on Food and Nutrition, 24 - 26 Ekim 2007
Kitap & Kitap Bölümleri
Balın Fonksiyonel Özellikleri
Arı Ürünleri, Özlem KÜPLÜLÜ, Editör, Türkiye klinikleri, Ankara, ss.10-16, 2020
Sütün toplanması, depolanması ve nakli
Süt ve Süt Ürünleri, ATASEVER MUSTAFA, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.11-15, 2019