Yayınlar & Eserler

Makaleler 21
Tümü (21)
SCI-E, SSCI, AHCI (17)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (17)
Scopus (16)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 19

1. Toska Pastırması

X. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Diyarbakır, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2024, ss.52, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2. A study on colistin resistance in the food chain and livestock

International Topkapı Congress II, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Ekim 2023, ss.108-109, (Özet Bildiri)

3. Detection of the presence of Listeria monocytogenes in frozen vegetables

6.International Ankara Multidisciplinary Studies Congress, Ankara, Türkiye, 13 - 14 Ekim 2023, ss.1397, (Özet Bildiri)

4. Investigation of antibiotic resistance and transferable resistance gene profiles of Stenotrophomonas maltophilia strains isolated from ready-to-eat foods

6th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2023), Ankara, Türkiye, 11 - 13 Ekim 2023, ss.352, (Özet Bildiri)

5. Examining the existence of carbapenem resistant Enterobacterales and Pseudomonas spp. in chicken meat drips

12. Uluslararası Bilimsel Çalışmalar Kongresi, Türkiye, 19 - 20 Eylül 2023, ss.360-361, (Özet Bildiri)

6. INVESTIGATION OF BIOFILM FORMING ABILITY IN BACTERIA ISOLATED FROM VARIOUS FOOD SAMPLES

4. INTERNATIONAL PALANDOKEN SCIENTIFIC STUDIES CONGRESS, Erzurum, Türkiye, 28 - 29 Nisan 2022, (Özet Bildiri)

7. Investigation of Biofilm Forming Properties of Listeria monocytogenes Strains Isolated from Slaughterhouse and Poultry Meats

CUKUROVA 8th INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, Adana, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2022, ss.266-267, (Özet Bildiri)

9. DETERMINATION AND ANTIBIOTIC RESISTANCE PROFILES OF SALMONELLA SEROTYPES ISOLATED FROM CHICKEN PIECE MEATS

IX. Ulusal- III. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.40-41, (Özet Bildiri) Creative Commons License

10. Organik ve Konvansiyonel Tavuk Etlerinde Genişlemiş Spektrumlu Beta-Laktamaz Üreten Enterobacteriaceae Türlerinin Karşılaştırılması

International Conference on Research in Health Sciences (ICRHS 2020), Konya, Türkiye, 14 - 15 Kasım 2020, ss.257-258, (Özet Bildiri)

12. Determination of Enterotoxigenic Structures of Bacillus cereus Strains Isolated from Ice Creams

The 4 th International Symposium on 'Traditional Foods from Adriatic to Caucasus', Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.38, (Özet Bildiri)

17. Detection of C. botulinum types in honey by mPCR

Food Micro 2014, 24th International ICFMH Conference, Fransa, 1 - 04 Eylül 2014, ss.418, (Özet Bildiri)
Kitaplar 2

1. Bakteriyofajlar Tarafından Kodlanan Toksik Metabolitler

Gıda Toksikolojisi, FİLAZİ AYHAN, ŞİRELİ UFUK TANSEL, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.709-728, 2024

2. Glikoalkaloidler

Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri Özel Konular, Özlem Küplülü, Editör, Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Ankara, ss.54-60, 2022 Creative Commons License
Metrikler

Yayın

45

Yayın (WoS)

17

Yayın (Scopus)

16

Atıf (WoS)

97

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

95

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

203

H-İndeks (Scholar)

6

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

18

H-İndeks (Sobiad)

2

Proje

5

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları