Makaleler
2
Tümü (2)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (1)
2. Geleneksel Fermente Gıdalarda Bulunan Laktik Asit Bakterileri
Elektronik Mikrobiyoloji Dergisi
, cilt.9, sa.1, ss.11-17, 2011 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
27
1. Bakteri Kaynaklı Gıda Zehirlenmeleri
2. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, İzmir, Türkiye, 24 - 25 Ekim 2019, (Tam Metin Bildiri)
2. Gıdalarda Yapılan Taklit ve Tağşişler
2. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, İzmir, Türkiye, 24 - 25 Ekim 2019, (Tam Metin Bildiri)
3. Gıda Mühendisliğinde Etik Eğitimi
2. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, İzmir, Türkiye, 24 - 25 Ekim 2019, (Tam Metin Bildiri)
4. GIDALARDA DİOKSİNİN ÖNEMİ
10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
5. SU ÜRÜNLERİNDE KULLANILAN AKTİF AMBALAJLARIN ÖZELLİKLERİVE MİKROBİYEL YÜK ÜZERİNE ETKİLERİ
10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
6. SÜTÜ MİKROBİYOLOJİK AÇIDAN KORUYUCU UYGULAMALAR
10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
7. ASİTLİ FERMENTE GIDALARDA BİYOJEN AMİNLER
10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
8. Fermente Fonksiyonel Gıdalar
Türkiye 1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, 10 - 11 Mart 2017, (Özet Bildiri)
9. ET VE ÜRÜNLERİNDE HORMON KULLANIMI
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.385-392, (Tam Metin Bildiri)
10. FERMENTE FONKSİYONEL GIDALAR
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, (Tam Metin Bildiri)
11. AFLATOKSİN İNHİBİSYON YÖNTEMLERİ
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.369-376, (Tam Metin Bildiri)
12. Et ve Ürünlerinde Hormon Kullanımı
Türkiye 1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, 10 - 11 Mart 2017, (Özet Bildiri)
13. PROBİYOTİK GIDALARIN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.407-414, (Tam Metin Bildiri)
14. Effect of Fermentation in Turkish Type Sausage
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
15. Pathogen Threat in Fermented Products
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
16. Geographical Indication Turkish Traditional Food Cheeses
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
17. Microbiological Characteristics of Çökelek and Lor Cheese
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
18. Kahramanmaras Tarhana Production
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
19. Probiotic Bacteria in Traditional Fermented Milk Products
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
20. Hayvansal ürünlerde saksitoksin ve önemi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
21. Mikrobiyel kaynaklı antioksidanlar
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
22. Mikroenkapsülasyon yöntemlerinin gıdalarda uygulanması
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
23. Gıda ambalajlamada nanoteknoloji uygulamaları
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
24. Alfa amilaz enzimi üretiminde rekombinant DNA teknolojisinin kullanımı
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
25. Fermente gıdalarda bulunan laktik asit bakterilerinin tanımlanmasında kullanılan yöntemler
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
26. Traditional Sourdough Bread Production
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 Ekim - 04 Nisan 2015, (Özet Bildiri)