Yayınlar & Eserler

Makaleler 2
Tümü (2)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 27

1. Bakteri Kaynaklı Gıda Zehirlenmeleri

2. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, İzmir, Türkiye, 24 - 25 Ekim 2019, (Tam Metin Bildiri)

2. Gıdalarda Yapılan Taklit ve Tağşişler

2. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, İzmir, Türkiye, 24 - 25 Ekim 2019, (Tam Metin Bildiri)

3. Gıda Mühendisliğinde Etik Eğitimi

2. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, İzmir, Türkiye, 24 - 25 Ekim 2019, (Tam Metin Bildiri)

4. GIDALARDA DİOKSİNİN ÖNEMİ

10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

6. SÜTÜ MİKROBİYOLOJİK AÇIDAN KORUYUCU UYGULAMALAR

10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

7. ASİTLİ FERMENTE GIDALARDA BİYOJEN AMİNLER

10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

8. Fermente Fonksiyonel Gıdalar

Türkiye 1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, 10 - 11 Mart 2017, (Özet Bildiri)

9. ET VE ÜRÜNLERİNDE HORMON KULLANIMI

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.385-392, (Tam Metin Bildiri)

10. FERMENTE FONKSİYONEL GIDALAR

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, (Tam Metin Bildiri)

11. AFLATOKSİN İNHİBİSYON YÖNTEMLERİ

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.369-376, (Tam Metin Bildiri)

12. Et ve Ürünlerinde Hormon Kullanımı

Türkiye 1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, 10 - 11 Mart 2017, (Özet Bildiri)

13. PROBİYOTİK GIDALARIN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.407-414, (Tam Metin Bildiri)

14. Effect of Fermentation in Turkish Type Sausage

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

15. Pathogen Threat in Fermented Products

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

16. Geographical Indication Turkish Traditional Food Cheeses

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

17. Microbiological Characteristics of Çökelek and Lor Cheese

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

18. Kahramanmaras Tarhana Production

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

19. Probiotic Bacteria in Traditional Fermented Milk Products

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

20. Hayvansal ürünlerde saksitoksin ve önemi

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

21. Mikrobiyel kaynaklı antioksidanlar

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

22. Mikroenkapsülasyon yöntemlerinin gıdalarda uygulanması

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

23. Gıda ambalajlamada nanoteknoloji uygulamaları

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

24. Alfa amilaz enzimi üretiminde rekombinant DNA teknolojisinin kullanımı

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

25. Fermente gıdalarda bulunan laktik asit bakterilerinin tanımlanmasında kullanılan yöntemler

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

26. Traditional Sourdough Bread Production

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 Ekim - 04 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

27. Fındıkta fenolik bileşikler

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

29

Atıf (Diğer Toplam)

2

Proje

1