SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The Effect of Depth of Rice Hulls Litter on Fattening Performance, Foot Pad Dermatitis, Meat Quality Characteristics of Broiler Chicken
JOURNAL OF ANATOLIAN ENVIRONMENTAL AND ANIMAL SCIENCES
, cilt.8, sa.3, ss.338-344, 2023 (Hakemli Dergi)
A General Outlookon Meticllin Resistant Staphylococcus aureus
Journal of Advances in Microbiyology
, cilt.13, sa.4, ss.1-12, 2018 (Hakemli Dergi)
A General Outlook on Methicillin Resistant Staphylococcus aureus
Journal of Advances in Microbiology
, cilt.13, sa.4, ss.1-12, 2018 (Hakemli Dergi)
Methicillin resistance coagulase positive staphylococci and Staphylococcus aureus isolated from raw milk and cheese, Samsun province-Turkey
Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi
, cilt.20, sa.2, ss.55-63, 2018 (Hakemli Dergi)
Çiğ İnek Sütlerinde Escherichia coli O157 ve O157:H7 Varlığı
Animal Health Prod and Hyg
, cilt.6, sa.1, ss.481-486, 2017 (Hakemli Dergi)
Gıda Muhafazasında Koruyucu Maddeler
Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics
, cilt.3, sa.2, ss.101-105, 2017 (Hakemsiz Dergi)
Escherichia coli O157 and O157:H7 in Raw Cow Milk
Animal Health Production and Hygiene
, cilt.6, sa.1, ss.481-486, 2017 (Hakemli Dergi)
Tüketime hazır tuzlanmış hamsi balıklarının (Engraulis encrasicolus) mikrobiyolojik ve kimyasal kalitelerinin belirlenmesi
Veterner Hekmler Derneği Dergisi
, cilt.84, sa.1, ss.26-35, 2013 (Hakemli Dergi)
The investigation of prevalence vancomycine resistance and slime factor production of enterococci isolated from chicken carcasses
Etlik Veteriner Mikrobioloji Dergisi
, cilt.22, sa.2, ss.54-60, 2011 (Hakemli Dergi)
Organik Besi Et ve Ürünleri
12. Aybastı-Kabataş Kurultayı, Aybastı-Kabataş Kurultayı Yayınları
, 2010 (Hakemsiz Dergi)
Süt Üretim Kalitesini Artırmak İçin Yapılması Gerekenler
Tarım Türk
, 2009 (Hakemli Dergi)
Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve Akrilamidden Kaynaklanan Sağlık Riskleri
Hasat Gıda
, 2008 (Hakemli Dergi)
Aybastı dan Dünyaya Süt
8. Aybastı-Kabataş Kurultayı, Aybastı-Kabataş Kurultayı Yayınları
, 2007 (Hakemsiz Dergi)
Kuş gribi ve Gıda Güvenliği
Veteriner Tavukçuluk Derneği Dergisi,
, 2007 (Hakemli Dergi)
Dondurulmuş Yumurta Üretim Tekniği
Veteriner Tavukçuluk Derneği Dergisi,
, 2007 (Hakemsiz Dergi)
Yumurtanın Besin Değeri
Veteriner Tavukçuluk Derneği Dergisi
, 2007 (Hakemsiz Dergi)
Ciguatera Balık Zehirlenmesi
Veteriner Dünyası Dergisi
, 2005 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Use of antimicrobials in aquacultureKültür Balıkçılığında Antimikrobiyal Kullanımı
5th International Eurasian Congress on‘Natural Nutrition,Healthy Life Sport’, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Kasım 2019, ss.878-889
Methicillin Resistance Staphylococcus Aureus: A Foodborne Pathogen.
1st Internatıonal GAP Agrıculture Lıvestock Congress, 25 - 27 Nisan 2018
Isolation, Determination Of Antibiotic Resistance Profile And Extended Spectrum Beta-Lactamase (Esbl) Activity Of The Enterobacteriaceae Isolates From Ground Beef And Chicken Meat Samples Consumed In Samsun Province
1st Internatıonal GAP Agrıculture Lıvestock Congress, 25 - 27 Nisan 2018
Methicillin Resistance Coagulase Positive Staphylococci and Staphylococcus Aureus Isolated From Raw Milk and Cheese
1st Internatıonal GAP Agrıculture Lıvestock Congress, 25 - 27 Nisan 2018
Investigation of relationship between the Infectious pancreatic necrosis virus induced cell injury and oxidative stress in vitro
1st International Veterinary Biochemistry and Clinical Biochemistry Congress, Hatay, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2018, ss.187
Pastörize Yumurta Üretim Tekniği
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 4 - 08 Ekim 2017, ss.119
Probiyotik ve Prebiyotiklerin İnsan Sağlığındaki Önemi
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 4 - 08 Ekim 2017, ss.117
Some characterisation of coagulase positive stapylococci isolated from cheese samples
International DNA Day and Genome Congress (IDDGC) 2017, 24 - 28 Nisan 2017
Some characterisation of coagulasepositive Stapylococci isolated from raw milk samples.
International DNA Day and GenomeCongress, 24 - 28 Nisan 2017
Samsun ve Ankara da Tüketime Sunulan Koyun Kuyruk Yağlarının MikrobiyolojikKalitesi
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016
Isıl İşlem Görmüş Sucuklarda Verotoksijenik VTEC Escherichia coli O157Varlığının Araştırılması
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016
Gıda İşletmelerinde Çalışan İşçilerin Burun Florasında Enterotoksijenik Staphylococcus aureus ların belirlenmesi
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016
Tavuk Karkaslarında Enterococcus spp Prevalansı İle Vankomisin Dirençliliği ve Slime Faktör Üretme Yeteneklerinin Araştırılması
4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 13 - 16 Ekim 2011
Detection Of Salmonella spp in Fresh Fish Salted Anchovies and Mussels by the Immuno Magnetic Separation Ims and Classic Culture Techniques
The 3rd Global Fisheries & Aquaculture Research Conference, Foreign Agricultural Relations (FAR), 29 Kasım - 01 Aralık 2010
The Prevalance of Escherichia coli O157 and O157 H7 in Raw Cow Milk by Immunomagnetic Separation and The Detection of Virulence Genes by Using Multiplex PCR
Proc.of the 3rd Animal Wealth Research Conf. İn the Middle East&North Africa, Foreign Agricultural Relations (FAR), 29 Kasım - 01 Aralık 2010
Gıdalarda Akrilamid
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi., Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009
Sığır Kıymaları ve Köftelerinde Escherichia coli O157 ve O157 H7 ile Kontaminasyon Düzeylerinin IMS Yöntemiyle ve İzolatlarda stx1 stx2 ile eaeA Genlerinin Multipleks PZR ile Belirlenmesi
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi., Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009
Çiğ Sütlerde Escherichia coli O157 ve O157 H7 Varlığının IMS Yöntemiyle Belirlenmesi
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009
Deve Sucuğunda Biyojen Amin Miktarları ile Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitelerinin Belirlenmesi
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009
Sığır Karkaslarında Escherichia coli O157 ve O157 H7 Prevalansı ile stx1 ve stx2 Genlerinin Belirlenmesi
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi., Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009
Tüketime Hazır Tuzlanmış Hamsi Balıklarının Engraulis encrasicolus Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitelerinin Belirlenmesi
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009
Sığır Kıymaları ve Köftelerinde Escherichia coli O157 ve O157 H7 ile Kontaminasyon Düzeylerinin IMS Yöntemiyle ve İzolatlarda stx1 stx2 ve eaeA Genlerinin Multipleks PZR ile Belirlenmesi
Üçüncü Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 2009, BURSA, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009
A Comparative Study Isolation of Listeria monocytogenes and Salmonellae spp from Raw Fish by Using Immunomagnetic Seperation and Classic Techniques
2nd International Congress on Food and Nutrition, 24 - 26 Ekim 2007
Pastırma Üretiminde Kritik Kontrol noktalarının Belirlenmesi Ve İyileştirme Koşullarının Araştırılması
2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2006
Laktik Asit ve Sıcak Su Uygulamalarının Sığır Etlerinde Salmonella Tpyhimurium Ve Listeria Monucytogenes Üzerine Etkisi
1.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 29 Eylül 2014 - 01 Ekim 2004