Makaleler
27
Tümü (27)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
Scopus (4)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (17)
5. A General Outlookon Meticllin Resistant Staphylococcus aureus
Journal of Advances in Microbiyology
, cilt.13, sa.4, ss.1-12, 2018 (Hakemli Dergi)
6. A General Outlook on Methicillin Resistant Staphylococcus aureus
Journal of Advances in Microbiology
, cilt.13, sa.4, ss.1-12, 2018 (Hakemli Dergi)
7. Methicillin resistance coagulase positive staphylococci and Staphylococcus aureus isolated from raw milk and cheese, Samsun province-Turkey
Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi
, cilt.20, sa.2, ss.55-63, 2018 (Hakemli Dergi)
8. Çiğ İnek Sütlerinde Escherichia coli O157 ve O157:H7 Varlığı
Animal Health Prod and Hyg
, cilt.6, sa.1, ss.481-486, 2017 (Hakemli Dergi)
9. Gıda Muhafazasında Koruyucu Maddeler
Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics
, cilt.3, sa.2, ss.101-105, 2017 (Hakemsiz Dergi)
10. Escherichia coli O157 and O157:H7 in Raw Cow Milk
Animal Health Production and Hygiene
, cilt.6, sa.1, ss.481-486, 2017 (Hakemli Dergi)
12. Tüketime hazır tuzlanmış hamsi balıklarının (Engraulis encrasicolus) mikrobiyolojik ve kimyasal kalitelerinin belirlenmesi
Veterner Hekmler Derneği Dergisi
, cilt.84, sa.1, ss.26-35, 2013 (TRDizin)
14. The investigation of prevalence vancomycine resistance and slime factor production of enterococci isolated from chicken carcasses
Etlik Veteriner Mikrobioloji Dergisi
, cilt.22, sa.2, ss.54-60, 2011 (Hakemli Dergi)
22. Süt Üretim Kalitesini Artırmak İçin Yapılması Gerekenler
Tarım Türk
, 2009 (Hakemli Dergi)
23. Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve Akrilamidden Kaynaklanan Sağlık Riskleri
Hasat Gıda
, 2008 (Hakemli Dergi)
24. Dondurulmuş Yumurta Üretim Tekniği
Veteriner Tavukçuluk Derneği Dergisi,
, 2007 (Hakemsiz Dergi)
25. Aybastı dan Dünyaya Süt
8. Aybastı-Kabataş Kurultayı, Aybastı-Kabataş Kurultayı Yayınları
, 2007 (Hakemsiz Dergi)
26. Kuş gribi ve Gıda Güvenliği
Veteriner Tavukçuluk Derneği Dergisi,
, 2007 (Hakemli Dergi)
27. Yumurtanın Besin Değeri
Veteriner Tavukçuluk Derneği Dergisi
, 2007 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
28
1. Use of antimicrobials in aquacultureKültür Balıkçılığında Antimikrobiyal Kullanımı
5th International Eurasian Congress on‘Natural Nutrition,Healthy Life Sport’, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Kasım 2019, ss.878-889, (Tam Metin Bildiri)
3. Isolation, Determination Of Antibiotic Resistance Profile And Extended Spectrum Beta-Lactamase (Esbl) Activity Of The Enterobacteriaceae Isolates From Ground Beef And Chicken Meat Samples Consumed In Samsun Province
1st Internatıonal GAP Agrıculture Lıvestock Congress, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
4. Methicillin Resistance Staphylococcus Aureus: A Foodborne Pathogen.
1st Internatıonal GAP Agrıculture Lıvestock Congress, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
5. Methicillin Resistance Coagulase Positive Staphylococci and Staphylococcus Aureus Isolated From Raw Milk and Cheese
1st Internatıonal GAP Agrıculture Lıvestock Congress, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
6. Investigation of relationship between the Infectious pancreatic necrosis virus induced cell injury and oxidative stress in vitro
1st International Veterinary Biochemistry and Clinical Biochemistry Congress, Hatay, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2018, ss.187, (Özet Bildiri)
7. Pastörize Yumurta Üretim Tekniği
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 4 - 08 Ekim 2017, ss.119, (Özet Bildiri)
8. Probiyotik ve Prebiyotiklerin İnsan Sağlığındaki Önemi
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 4 - 08 Ekim 2017, ss.117, (Özet Bildiri)
9. Some characterisation of coagulase positive stapylococci isolated from cheese samples
International DNA Day and Genome Congress (IDDGC) 2017, 24 - 28 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
10. Some characterisation of coagulasepositive Stapylococci isolated from raw milk samples.
International DNA Day and GenomeCongress, 24 - 28 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
11. Samsun ve Ankara da Tüketime Sunulan Koyun Kuyruk Yağlarının MikrobiyolojikKalitesi
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
12. Isıl İşlem Görmüş Sucuklarda Verotoksijenik VTEC Escherichia coli O157Varlığının Araştırılması
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
13. Gıda İşletmelerinde Çalışan İşçilerin Burun Florasında Enterotoksijenik Staphylococcus aureus ların belirlenmesi
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
15. Tavuk Karkaslarında Enterococcus spp Prevalansı İle Vankomisin Dirençliliği ve Slime Faktör Üretme Yeteneklerinin Araştırılması
4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 13 - 16 Ekim 2011
16. The Prevalance of Escherichia coli O157 and O157 H7 in Raw Cow Milk by Immunomagnetic Separation and The Detection of Virulence Genes by Using Multiplex PCR
Proc.of the 3rd Animal Wealth Research Conf. İn the Middle East&North Africa, Foreign Agricultural Relations (FAR), 29 Kasım - 01 Aralık 2010, (Tam Metin Bildiri)
17. Detection Of Salmonella spp in Fresh Fish Salted Anchovies and Mussels by the Immuno Magnetic Separation Ims and Classic Culture Techniques
The 3rd Global Fisheries & Aquaculture Research Conference, Foreign Agricultural Relations (FAR), 29 Kasım - 01 Aralık 2010, (Tam Metin Bildiri)
19. Sığır Kıymaları ve Köftelerinde Escherichia coli O157 ve O157 H7 ile Kontaminasyon Düzeylerinin IMS Yöntemiyle ve İzolatlarda stx1 stx2 ile eaeA Genlerinin Multipleks PZR ile Belirlenmesi
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi., Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)
20. Tüketime Hazır Tuzlanmış Hamsi Balıklarının Engraulis encrasicolus Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitelerinin Belirlenmesi
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)
21. Gıdalarda Akrilamid
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi., Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, (Tam Metin Bildiri)
22. Sığır Karkaslarında Escherichia coli O157 ve O157 H7 Prevalansı ile stx1 ve stx2 Genlerinin Belirlenmesi
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi., Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, (Tam Metin Bildiri)
23. Çiğ Sütlerde Escherichia coli O157 ve O157 H7 Varlığının IMS Yöntemiyle Belirlenmesi
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)
24. Deve Sucuğunda Biyojen Amin Miktarları ile Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitelerinin Belirlenmesi
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)
25. Sığır Kıymaları ve Köftelerinde Escherichia coli O157 ve O157 H7 ile Kontaminasyon Düzeylerinin IMS Yöntemiyle ve İzolatlarda stx1 stx2 ve eaeA Genlerinin Multipleks PZR ile Belirlenmesi
Üçüncü Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 2009, BURSA, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)
26. A Comparative Study Isolation of Listeria monocytogenes and Salmonellae spp from Raw Fish by Using Immunomagnetic Seperation and Classic Techniques
2nd International Congress on Food and Nutrition, 24 - 26 Ekim 2007, (Tam Metin Bildiri)
27. Pastırma Üretiminde Kritik Kontrol noktalarının Belirlenmesi Ve İyileştirme Koşullarının Araştırılması
2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2006, (Tam Metin Bildiri)
28. Laktik Asit ve Sıcak Su Uygulamalarının Sığır Etlerinde Salmonella Tpyhimurium Ve Listeria Monucytogenes Üzerine Etkisi
1.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 29 Eylül 2014 - 01 Ekim 2004, (Özet Bildiri)
Metrikler
Yayın (WoS)
6
Yayın (Scopus)
4
Atıf (WoS)
49
H-İndeks (WoS)
4
Atıf (Scopus)
25
H-İndeks (Scopus)
2
Atıf (Scholar)
28
H-İndeks (Scholar)
1
Atıf (TrDizin)
1
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
4
H-İndeks (Sobiad)
2
Atıf (Diğer Toplam)
1
Toplam Atıf Sayısı
581
Proje
3
Tez Danışmanlığı
1
