Journal articles indexed in SCI, SSCI, and AHCI
The preservative effect of the black rice's cold, hot and ultrasonic ethanol extracts on the storage quality of beef patties
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, vol.59, no.12, pp.9445-9458, 2024 (SCI-Expanded)


Articles Published in Other Journals
A Review about Using Bioactive Compounds-Rich Microalgae as Pigments
Uluslararası tarım araştırmalarında yenilikçi yaklaşımlar dergisi (Online)
, vol.7, no.4, pp.569-581, 2023 (Peer-Reviewed Journal)
A Review about A Significant Source of Bioactive Compounds: Microalgae
Uluslararası tarım araştırmalarında yenilikçi yaklaşımlar dergisi (Online)
, vol.7, no.3, pp.371-387, 2023 (Peer-Reviewed Journal)
Gümüş Nanoparçacıkların Sentezi, Fonksiyonları, Etki Mekanizmaları ve Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesinde ve Muhafazasında Kullanımları
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, vol.11, no.9, pp.1768-1783, 2023 (Peer-Reviewed Journal)
Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences