Makaleler
7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
TRDizin (5)
2. The preservative effect of the black rice's cold, hot and ultrasonic ethanol extracts on the storage quality of beef patties
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.59, sa.12, ss.9445-9458, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
4. A Review about Using Bioactive Compounds-Rich Microalgae as Pigments
Uluslararası tarım araştırmalarında yenilikçi yaklaşımlar dergisi (Online)
, cilt.7, sa.4, ss.569-581, 2023 (TRDizin)
6. A Review about A Significant Source of Bioactive Compounds: Microalgae
Uluslararası tarım araştırmalarında yenilikçi yaklaşımlar dergisi (Online)
, cilt.7, sa.3, ss.371-387, 2023 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
7