Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Renkli Pirinç Çeşitlerinden Farklı Yöntemler ile Üretilen Cipslerin Kalite Özellikleri
-
2023 - Devam Ediyor Leblebi Unundan Kek Üretiminde Farklı Gamların Kalite Üzerine Etkisi
-
2023 - 2024 Bakla Şekeri Yapımında Farklı Islatma ve Pişirme Yöntemlerinin Kalite Üzerine Etkisi
-
2019 - 2023 ÇAVDAR UNUNDAN MAYALI / MAYASIZ UNLU MAMÜL YAPIMI İÇİN HAMUR YOĞURMA MAKİNASI
-
2020 - 2021 Bayat Ekmeğin Lokma Tatlısı Üretiminde Değerlendirilmesi
-
2018 - 2019 BAKLAGİLLERE UYGULANAN ÖN İŞLEMLERİN TARHANA KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
-
2016 - 2016 The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus
-
2015 - 2015 3 rd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus