-
2009 - 2017 Yrd. Doç. Dr.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2002 - 2009 Araştırma Görevlisi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1993 - 2002 Araştırma Görevlisi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Teknolojisi Bölümü
-
2016 - 2016 MYO Müdürü
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
-
2013 - 2015 Bölüm Başkan Yardımcısı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
-
Doktora
Kahvaltılık Tahıllar Teknolojisi
Uzmanlık Alanı II
Nişasta Teknolojisi
Uzmanlık Alanı I
Öğütme Teknolojisi
-
Yüksek Lisans
Dondurulmuş gıdalar
Yumuşak Buğday Ürünleri Teknolojisi
Ekmek Teknolojisi
Proje Hazırlama Teknikleri
Uzmanlık Alan Dersi II
Uzmanlık Alan Dersi I
-
Lisans
Gıda Mühendisliğinde Ürün Geliştirme
Gıda Katkı Maddeleri
Organik Kimya
Gıda Makine ve Ekipmanları
Genel ve Teknik İletişim
Tahıl Teknolojisi
-
Fındık zarı ekstraktının kepekli ekmek kalitesi üzerine etkisi
Anıl M. (Danışman)
H.ALİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Bayat ekmeğin lokma tatlısı üretiminde değerlendirilmesi
Anıl M. (Danışman)
B.BUKE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Toz krep üretiminde fonksiyonel özellikli bazı meyve ekstraktlarının kullanımının kalite üzerine etkileri
Anıl M. (Danışman)
M.USLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Fonksiyonel özellikli bazı bitki ekstraktlarının kullanımının gofret yaprağı kalitesi üzerine etkileri
Anıl M. (Danışman)
E.AKSOY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Fındık zarı ve modifiye nişasta ilavesinin ekşi hamur reolojisi, ekmek kalitesi ve sindirilebilirlik üzerine etkileri
Anıl M. (Danışman)
Y.DURMUŞ(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Farklı ön işlemler uygulanmış baklagil unlarının tarhana üretiminde hammadde olarak kullanımı
Anıl M. (Danışman)
Z.ÖNÇIRAK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Renkli cin mısırların farklı metotlarla patlatılmasının bazı fonksiyonel bileşenler üzerine etkisi
Anıl M. (Danışman)
Ç.KAYİŞOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
B vitaminleri ( B2 ve B6 ), antioksidanlar ve bazı esansiyel aminoasitlerce zenginleştirilen bulgurların farklı üretim yöntemlerine göre karşılaştırılması
Anıl M. (Danışman)
M.DİNÇER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Glutensiz tarhana üretiminde hidrokolloid kullanımının kalite üzerine etkisi
Münir A. (Danışman)
Y.DURMUŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015