Eğitim Bilgileri
-
1995 - 2002 Doktora
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye
-
1991 - 1994 Yüksek Lisans
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), Türkiye
-
1987 - 1991 Lisans
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Teknolojisi Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2002 Doktora
Besinsel lif kaynağı olarak keten tohumunun ekmek yapımında kullanımı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr)
-
1994 Yüksek Lisans
Bulgur yapımında farklı buğday çeşitleri, pişirme yöntemleri ve kurutma sıcaklıklarının ürün kalitesi üzerine etkisi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)