Makaleler
19
Tümü (19)
SCI-E, SSCI, AHCI (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (12)
ESCI (1)
Scopus (14)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (2)
2. Effect of Different Popping Methods on the Functional Components of Various Corn Types
JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH
, cilt.11, sa.9, ss.579-586, 2023 (SCI-Expanded)
14. Makarna Kalitesi ve Kaliteyi etkileyen Faktörler
Standard Ekonomik ve Teknik Dergi
, cilt.46, sa.542, ss.54-59, 2007 (Hakemli Dergi)
17. Dondurulmuş Hamur Kalitesine Yağ ve Yüzey Aktif Maddelerin Etkisi
Gıda
, cilt.28, sa.1, ss.61-67, 2003 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
21
1. Bayat Ekmeğin Değerlendirilmesi
Uluslararası 19 Mayıs Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, 17 - 19 Mayıs 2019, ss.233-234, (Özet Bildiri)
2. Besinsel Lifler ve Sağlık
Uluslararası 19 Mayıs Multidisipliner çalışmalar Kongresi, 17 - 19 Mayıs 2019, ss.235, (Özet Bildiri)
4. Effect of Different Popping Methods on Bioactive Compound Contents of Colored Popcorn
Internatinonal Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, 2 - 05 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
5. Celiac Disease
Internatinonal Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, 2 - 05 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
7. Cereals and Anthocyanins.
I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants “Natural and Healty Life”, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
10. The Effect of Adding Guar Xanthan and Locust Bean Gums on Viscosity Properties of Corn Flour Tarhana
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
11. The Effect of Adding Guar Xanthan and Locust Bean Gums on Some Properties of Kiln dried Corn Flour Tarhana
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
12. Utilization of Guar Xanthan and Locust Bean Gums on Gluten Free Tarhana Production
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
13. Kurutulmuş Ordu Kabağının Bazı Özellikleri Üzerine Bir Araştırma
Kurutulmuş Ordu Kabağının Bazı Özellikleri Üzerine Bir Araştırma, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
15. Çeltik Kurutma
Pamukkale Gıda Sempozyumu III "Kurutulmuş ve yarı Kurutulmuş Gıdalar", Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
17. Fast-Food Tipi Beslenme Alışkanlığı İçinde Tahıl Ürünlerinin Yeri
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, (Özet Bildiri)
18. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrencilerinin Fast Food Tipi Beslenme Alışkanlığı
Samsun Sempozyumu, Samsun, Türkiye, 13 - 16 Ekim 2011, cilt.3, (Tam Metin Bildiri)
19. Effect of adding cherry laurel on physicochemical and functional properties of tarhana
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, 26 - 29 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)
20. Şeker mısırın (Zea mays saccharata) dondurarak depolanması
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, (Tam Metin Bildiri)
21. Kızılcık tarhanasının fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, (Tam Metin Bildiri)
