Yayınlar & Eserler

Makaleler 30
Tümü (30)
SCI-E, SSCI, AHCI (19)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (19)
Scopus (24)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 15

2. Non-thermal Treatments Applied to Plant-based Milk Substitutes

4thInternational Congress of Engineering and Natural Sciences Studies, Türkiye, 24 - 25 Mayıs 2024, (Özet Bildiri)

3. Effect Of Ultrasound Treatment On Some Physıcochemıcal Propertıes Of Quınoa Mılk

International Congress on Multidisciplinary Approaches in Agricultural Sciences (ASMAC), Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2024, (Özet Bildiri)

6. The Potential of avocado seed powder as a natural additive in ice cream:Physicochemical, Sensory and Digestive Properties.

IV. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL &LIFE SCIENCECONFERENCE, Türkiye, 29 - 31 Ağustos 2022, (Özet Bildiri)

7. KENEVİR TOHUMU VE ÜRÜNLERİNİN ETİK AÇIDAN DEĞERLENDİRİLMESİ

3. ULUSLARARASI TARIM ve GIDA ETİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 05 Kasım 2021, (Tam Metin Bildiri)

10. Production of spicy (hot) Ayran and assessment of some properties

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

11. Formation of functional particles-fibers using bitter melon extract via electrospinning method

30 th EFFoST International Conference 2016, viyana, Avusturya, 28 - 30 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

13. Gıda Endüstrisinde Moleküler Baskılama Teknolojisi

Kromatografi 2016, Türkiye, 31 Ağustos - 02 Eylül 2016

14. Dynamic Rheological Properties of Kuymak

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

15. NANO- AND MİCROENCAPSULATİON OF HONEY BY ELECTROSPİNNİNG TECHNİQUE

International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, İstanbul, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
Kitaplar 3

1. Starch-based nanofibres for food packaging application

STARCH BASED NANOMATERIALS FOR FOOD PACKAGING Perspectives and Future Prospectus, Nayık,GA.,Dar,AH, Editör, Elsevier, New Delhi, ss.83-98, 2024

2. Starch-based nanofibres for food packaging application

STARCH BASED NANOMATERIALS FOR FOOD PACKAGING, AHMAD NAYIK, GULZAR; HUSSAIN DAR, AAMİR, Editör, Elsevier, ss.83-98, 2024

3. USE OF CANNABIS AS A DIETARY SUPPLEMENT

CANNABINOIDS IN PHARMACEUTICALINDUSTRY, Koçyiğit,AVCI Mine; HASPOLAT,Yusuf Kenan; ARICAN,Yağmur Emre, Editör, Orient Yayınları, Ankara, ss.29-43, 2022
Metrikler

Yayın

48

Yayın (WoS)

19

Yayın (Scopus)

24

Atıf (WoS)

194

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

363

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

19

H-İndeks (Scholar)

8

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

2

Proje

6

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları