-
2024 - Devam Ediyor Karotenoid içeren bazı meyvelerden üretilen probiyotik içeceklerin biyoaktif özellikleri
-
2024 - Devam Ediyor Derin ötektik çözeltiler kullanılarak kuşburnu meyvesinden pektin üretiminin optimizasyonu ve üretilen pektinin teknolojik özellikleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
Koca İ. (Yürütücü), Temiz H., Tekgüler B., Karabacak E. G., ODABAŞ H. İ., Kaba B., et al.
-
2021 - 2023 Fonksiyonel beyaz çikolata üretiminde kapsüllenmiş zeytin yaprağının kullanımı
-
2021 - 2022 Buğday rüşeyminden ultrason destekli üçlü faz ayırma yöntemi ile yağ, protein vepolisakkaritlerin eşzamanlı olarak ekstraksiyonu
TÜBİTAK Projesi , 1002 - Hızlı Destek Programı
Odabaş H. İ.(Yürütücü), Koca İ., Sarıcaoğlu F. T., Tekgüler B.
-
2020 - 2022 MEME KANSERİ MODELİNDE ZEYTİN YAN ÜRÜNLERİNİN TEDAVİ EDİCİ VE KORUYUCU ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILARAK ANTİKANSER İLAÇ / BİTKİSEL ÇAY ÜRETİLMESİ
-
2012 - 2013 Rafine Fındık yağının Kızartma Performansının Belirlenmesi
-
2009 - 2011 Bazı Meyve Çekirdeklerinin Antioksidan Özellikleri Ve Erişte Üretiminde Kullanımları
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2005 - 2010 Fonksiyonel nitelikteki geleneksel Türk gıda ürünlerinin organik üretim yöntemiyle teknolojik standardizasyonu