Yayınlar & Eserler

Makaleler 59
Tümü (59)
SCI-E, SSCI, AHCI (35)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (35)
Scopus (34)
TRDizin (19)
Diğer Yayınlar (13)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 52

2. Determination of antibiotic resistance of Escherichia coli isolates obtained from milk and dairy products

ANKARA INTERNATIONAL CONGRESS ON SCIENTIFIC RESEARCH-IX, Ankara, Türkiye, 26 - 28 Aralık 2023, ss.1031-1032, (Özet Bildiri) Creative Commons License

3. Determination of antibacterial effect of curcumin on Salmonella Typhimurium in chicken meat

5th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2022, (Özet Bildiri) Creative Commons License

4. Determination of antibacterial effect of curcumin on Staphylococcus aureus

5th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, 23 - 25 Kasım 2022, (Özet Bildiri)

5. Süt ve Süt Ürünlerinden Elde Edilen Salmonella spp. İzolatlarının Antibiyotik Dirençliliği ve Virülens Genlerin Belirlenmesi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi 1.Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongres, Van, Türkiye, 27 Ekim 2022, (Özet Bildiri) Creative Commons License

6. Süt ve Süt Ürünlerinde Salmonella spp. Varlığının Belirlenmesi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi 1.Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Van, Türkiye, 27 Ekim 2022, (Özet Bildiri) Creative Commons License

11. DETERMINATION AND ANTIBIOTIC RESISTANCE PROFILES OF SALMONELLA SEROTYPES ISOLATED FROM CHICKEN PIECE MEATS

IX. Ulusal- III. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.40-41, (Özet Bildiri) Creative Commons License

12. Organik ve Konvansiyonel Tavuk Etlerinde Genişlemiş Spektrumlu Beta-Laktamaz Üreten Enterobacteriaceae Türlerinin Karşılaştırılması

International Conference on Research in Health Sciences (ICRHS 2020), Konya, Türkiye, 14 - 15 Kasım 2020, ss.257-258, (Özet Bildiri)

14. Determination of Enterotoxigenic Structures of Bacillus cereus Strains Isolated from Ice Creams

The 4 th International Symposium on 'Traditional Foods from Adriatic to Caucasus', Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.38, (Özet Bildiri)

18. Molecular Characterizatıons Of Vibrio Parahaemolyticus In Seafood From The Black Sea, Turkey

Agrıculture Food 2017 Fifth International Conference, 20 - 24 Haziran 2017, (Özet Bildiri)

19. Prevalence, Antimicrobial Resistance And Serotype Distribution of Listerıa Monocytogenes Isolated From Raw Milk And Dairy Products.

ICBMB 2017, International Conference on Biochemistry and Molecular Biology, 3 Nisan - 05 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

20. Detection of Enterotoxigenic and Methicillin Resistance Staphylococcus Aureus Isolates in Water Buffalo Milk and Dairy Products

The 34 th FEBS Congress. Molecular and Systems Biology for a Better Life September 03-08, 2016, Ephesus, Kuşadası, Turkey, 3 - 08 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

21. Moleculer detection of enterotoxigenic and methicillin resistance Staphylococcus aureus isolates in water buffalo milk and dairy products

41st FEBS Congress on Molecular and Systems Biology for a Better Life, Kusadasi, Türkiye, 3 - 08 Eylül 2016, ss.149-150, (Özet Bildiri) identifier

25. Phenotypical and genotypical detection of methicillin resistance in Staphylococcus aureus isolates of water buffalo milk and dairy products

International Conference on Food Security and Nutrition, ICFSN 2016, 23-25 March 2016, Amsterdam, 23 - 25 Mart 2016, (Tam Metin Bildiri)

26. Phenotypical and Genotypical Detection of Methicillin Resistance in Staphylococcus aureus Isolates of Water Buffalo Milk and Dairy Product

3rd International Conference on Food Security and Nutrition (ICFSN 2016), 23 - 25 Mart 2015, (Tam Metin Bildiri)

27. PREVALENCE ANTIMICROBIAL RESISTANCE AND SEROTYPEDISTRIBUTION OF LISTERIA MONOCYTOGENES ISOLATEDFROM RAW MILK AND DAIRY PRODUCTS

International Conference on Biochemistry and Molecular Biology, ICBMB 2016, 27 - 29 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

30. Characterization of Listeria monocytogenes isolated from water buffalo milk and dairy products

International Conference on Biochemistry and Molecular Biology. 2015. Paris, FRANCE ., 22 - 23 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

32. Detection of C. botulinum types in honey by mPCR

Food Micro 2014, 24th International ICFMH Conference, Fransa, 1 - 04 Eylül 2014, ss.418, (Özet Bildiri)

38. Samsun da Tüketime Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığı

Dördüncü Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 2011, Antalya, Türkiye, 13 - 16 Ekim 2011, (Özet Bildiri)

41. Kitosan ve laktik asidin midyelerde V parahaemolytıcus un canlılığı üzerine etkisinin karşılaştırılması

Birinci Uluslararası Katılımlı Veteriner Hekimliği Kongresi ve Expo-Vet, Türkiye, 3 - 06 Haziran 2010, (Özet Bildiri)

42. Detection of enteroviruses and hepatitis A virus RNA in milk by reverse transcriptase-polymerase chain reaction

34th Congress of the Federation-of-European-Biochemical-Societies, Prague, Çek Cumhuriyeti, 4 - 09 Temmuz 2009, ss.122, (Özet Bildiri) identifier

48. Tuzlanmış hamsi balığında Engraulis encrasicholus histamin düzeyinin ELISA yöntemi ile belirlenmesi

İkinci Ulusal Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Kongresi, 2007, SAMSUN, Türkiye, 6 - 08 Eylül 2007, (Özet Bildiri)

49. Determination of Level of Vitamin B12 in Different Cows Milk

VI International Congress of Veterinary Sciences, Conventions Havana Palace, Cuba., 10 - 13 Nisan 2007

50. Aflatoxin levels of milk cheese and dehulled hazelnut samples consumed in Samsun province of Turkey

6th IC- TST: International Congress of Turkish Society of Toxicology, Antalya, Türkiye, 2 - 05 Kasım 2006, (Özet Bildiri)

51. History of Cheese and Golot Cheese

XXXVII International Congress of the World Association for The History of Veterinary Medicine, 21 - 24 Eylül 2006
Kitaplar 5

1. Mitokondrilerin önemi ve mitokondrial beslenme

Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Yeni Yaklaşımlar, Prof. Dr. Bahri Patır, Editör, Bidge yayınları, Ankara, ss.192-245, 2024

2. MikroRNA’lar ve Gıdalardaki Önemi

Veteriner Mikrobiyolojide Yeni Trendler, Hikmet Yeter Çoğun, Editör, Bidge Yayınevi, Ankara, ss.159-163, 2024

3. Glikoalkaloidler

Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri Özel Konular, Özlem Küplülü, Editör, Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Ankara, ss.54-60, 2022 Creative Commons License

4. Gıda katkı maddeleri ve kanser ilişkisi

Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi, ŞİRELİ UFUK TANSEL, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.30-35, 2019

5. Sütün toplanması, depolanması ve nakli

Süt ve Süt Ürünleri, ATASEVER MUSTAFA, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.11-15, 2019
Metrikler

Yayın

117

Yayın (WoS)

37

Yayın (Scopus)

34

Atıf (WoS)

318

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

339

H-İndeks (Scopus)

13

Atıf (TrDizin)

30

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Sobiad)

21

H-İndeks (Sobiad)

3

Proje

27

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları