Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

The Potential of avocado seed powder as a natural additive in ice cream:Physicochemical, Sensory and Digestive Properties.

IV. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL &LIFE SCIENCECONFERENCE, Türkiye, 29 - 31 Ağustos 2022

KENEVİR TOHUMU VE ÜRÜNLERİNİN ETİK AÇIDAN DEĞERLENDİRİLMESİ

3. ULUSLARARASI TARIM ve GIDA ETİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 05 Kasım 2021

Food inovation

2nd food inovation, 17 - 21 Eylül 2018

Effect of low and high temperature on the properties of hazelnut milk obtained from hazelnut cake

The 4th International Symposium on Traditional Foods From Adriaticto Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018

Metrikler

Yayın

47

Atıf (WoS)

285

H-İndeks (WoS)

11

Atıf (Scopus)

335

H-İndeks (Scopus)

12

Atıf (Scholar)

61

H-İndeks (Scholar)

2

Proje

10

Fikri Mülkiyet

2

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları