Yayınlar & Eserler

Makaleler 35
Tümü (35)
SCI-E, SSCI, AHCI (20)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (21)
ESCI (1)
Scopus (26)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 14

1. The Potential of avocado seed powder as a natural additive in ice cream:Physicochemical, Sensory and Digestive Properties.

IV. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL &LIFE SCIENCECONFERENCE, Türkiye, 29 - 31 Ağustos 2022, (Özet Bildiri)

2. KENEVİR TOHUMU VE ÜRÜNLERİNİN ETİK AÇIDAN DEĞERLENDİRİLMESİ

3. ULUSLARARASI TARIM ve GIDA ETİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 05 Kasım 2021, (Tam Metin Bildiri)

4. Food inovation

2nd food inovation, 17 - 21 Eylül 2018, (Tam Metin Bildiri)

5. Effect of low and high temperature on the properties of hazelnut milk obtained from hazelnut cake

The 4th International Symposium on Traditional Foods From Adriaticto Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

6. Investigating the effect of fortificationhazelnut milk on the physicochemical, microbiological and sensory properties of yoghurt-like product

The 4th International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

49

Yayın (WoS)

21

Yayın (Scopus)

26

Atıf (WoS)

435

H-İndeks (WoS)

14

Atıf (Scopus)

572

H-İndeks (Scopus)

15

Atıf (Scholar)

80

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

2

Proje

9

Fikri Mülkiyet

2

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları