SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Blockchain Technology in Food Safety and Traceability
Cooperation for Climate and Green Deal Symposium, Samsun, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2022
Bulgur of ancient wheat species
International Conference on Wheat Diversity and Human Health, İstanbul, Türkiye, 22 - 24 Ekim 2019, ss.34
Partial Baking Technology: Advantages and Applications
1. INTERNATIONAL TECHNOLOGICAL SCIENCES AND DESIGN SYMPOSIUM, Giresun, Türkiye, 27 - 29 Haziran 2018, ss.1174-1182
Effects of germination on the antioxidant activities of some cereals
The Third International Mediterranean Symposium on Medicinal and Aromatic Plants, Girne, Kıbrıs (Kktc), 13 - 16 Nisan 2017, ss.311
Some quality analysis and fatty acid profile of corn bread enriched with anchovy (Engraulis encrasicolus) meal
The Food Factor I Barcelona Conference, BARSELONA, İspanya, 2 - 04 Kasım 2016, ss.85
Proximate analysis, amino acid and mineral composition of corn bread enriched with anchovy (Engraulis encrasicolus) meal
The Food Factor I Barcelona Conference, BARSELONA, İspanya, 2 - 04 Kasım 2016, ss.276
Physical Chemical and Antioxidant Properties of Mad Honey
XXXVI CIOSTA CIGR V Confrence 2015, 26-28 May2015, Saint Petersburg, the Russian Federation, Saint Peter, Guernsey Ve Alderney, 26 - 28 Mayıs 2015, ss.449-458
Kaldırayak (Trachystemon orientalis (L.) G. Don) Bitkisinin Gıda Olarak Kullanımı ve Besinsel lif içeriği
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.473-476
Kaldırayak (Trachystemon orientales (L.) G.Don) bitkisinin gıda olarak kullanımı ve besinsel lif içeriği.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
The effect of the ultrasound application to water absorption of the chickpea and dry bean.
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013
Traditional Turkish Yufka (Filo Pastry) Products
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.276
Kestane Ununun Tarhana Üretiminde Kullanımı
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Triticum monococcum (Einkorn) ve Triticum dicoccum (Emmer) buğdayların fonksiyonel ve teknolojik özellikleri
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.309
Tahıl Benzeri Tohumlar (Pseudocereals) ve Glutensiz Gıdalarda Kullanımı
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.283
Bioactive Compounds and Antioxidant Potential of Wheat
INTERNATIONAL FOOD CONGRESS NOVEL APPROACHES IN FOOD INDUSTRY, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.919-924
Tel Kadayıf ve Erzurum Kadayıf Dolması Üretimi
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.562-563
Erzurum ve Yöresinde Üretilen Tandır Ekmekleri ve Unlarının Bazı Niteliklerinin Belirlenmesi
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.564-566