Articles Published in Other Journals
6
Uçucu Yagların Antimikrobiyel Özellikleri
Elektronik Mikrobiyoloji Dergisi
, vol.9, no.3, pp.28-40, 2011 (Peer-Reviewed Journal)
Geleneksel Fermente Gıdalarda Bulunan Laktik Asit Bakterileri
Elektronik Mikrobiyoloji Dergisi
, vol.9, no.1, pp.11-17, 2011 (Peer-Reviewed Journal)
Karalahana (Brassica oleracea var.acephala)’ nın Kuru Tuzlamayla Muhafazası
Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi
, 2002 (Peer-Reviewed Journal)
Samsun Piyasasında Satışa Sunulan Sirkelerin Bileşimi ve Standartlara Uygunluğu
O.M.Ü.Z.F. Dergisi
, vol.12, no.1, pp.43-64, 1997 (Peer-Reviewed Journal)
Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences
54
GELENEKSEL GIDALAR VE GIDA ETİĞİ
5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (24-26 Kasım 2022), Bursa, Turkey, 24 November 2022, (Full Text)
Gıdalarda Yapılan Taklit ve Tağşişler
2. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, İzmir, Turkey, 24 - 25 October 2019, (Full Text)
Bakteri Kaynaklı Gıda Zehirlenmeleri
2. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, İzmir, Turkey, 24 - 25 October 2019, (Full Text)
Gıda Mühendisliğinde Etik Eğitimi
2. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, İzmir, Turkey, 24 - 25 October 2019, (Full Text)
Flavor Compounds in Fermented Food Products
1st International Agricultural Science Congress, Van, Turkey, 9 - 12 May 2018, pp.318, (Summary Text)
Probiotic microorganisms in traditional fermented dairy products
The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 19 - 21 April 2018, (Summary Text)
GIDALARDA DİOKSİNİN ÖNEMİ
10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Turkey, 9 - 11 November 2017, (Summary Text)
GIDALARDA BOZULMAYA NEDEN OLAN MAYALARIN DNA İZOLASYON YÖNTEMLERİ
10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Turkey, 9 January - 11 November 2017, (Summary Text)
SU ÜRÜNLERİNDE KULLANILAN AKTİF AMBALAJLARIN ÖZELLİKLERİVE MİKROBİYEL YÜK ÜZERİNE ETKİLERİ
10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Turkey, 9 - 11 November 2017, (Summary Text)
KARNABAHARIN (Brassica oleracea var. botrytis) GENEL ÖZELLİKLERİ VEGIDA SANAYİNDE KULLANIMI
10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Turkey, 9 - 11 November 2017, (Summary Text)
ASİTLİ FERMENTE GIDALARDA BİYOJEN AMİNLER
10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Turkey, 9 - 11 November 2017, (Summary Text)
SÜTÜ MİKROBİYOLOJİK AÇIDAN KORUYUCU UYGULAMALAR
10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Turkey, 9 - 11 November 2017, (Summary Text)
FERMENTE FONKSİYONEL GIDALAR
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Turkey, 10 - 11 March 2017, (Full Text)
PROBİYOTİK GIDALARIN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Turkey, 10 - 11 March 2017, pp.407-414, (Full Text)
Et ve Ürünlerinde Hormon Kullanımı
Türkiye 1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, 10 - 11 March 2017, (Summary Text)
PETRİ’DEN PCR’A GIDA KALİTE VE GÜVENLİĞİ
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Turkey, 10 March 2017, pp.401-406, (Full Text)
Beyaz Peynir Yüzeyinde Bozulma Etmeni Mayaların PCR-RFLP YöntemiyleTanımlanması
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Turkey, 10 - 11 March 2017, (Full Text)
AFLATOKSİN İNHİBİSYON YÖNTEMLERİ
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Turkey, 10 - 11 March 2017, pp.369-376, (Full Text)
Fermente Fonksiyonel Gıdalar
Türkiye 1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, 10 - 11 March 2017, (Summary Text)
ET VE ÜRÜNLERİNDE HORMON KULLANIMI
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Turkey, 10 - 11 March 2017, pp.385-392, (Full Text)
Effect of Fermentation in Turkish Type Sausage
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 October 2015, (Summary Text)
Probiotic Bacteria in Traditional Fermented Milk Products
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 October 2015, (Summary Text)
Microbiological Characteristics of Çökelek and Lor Cheese
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 October 2015, (Summary Text)
Geographical Indication Turkish Traditional Food Cheeses
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 October 2015, (Summary Text)
Pathogen Threat in Fermented Products
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 October 2015, (Summary Text)
Kahramanmaras Tarhana Production
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 October 2015, (Summary Text)
Mikroenkapsülasyon yöntemlerinin gıdalarda uygulanması
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015, (Summary Text)
Alfa amilaz enzimi üretiminde rekombinant DNA teknolojisinin kullanımı
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015, (Summary Text)
Fermente gıdalarda bulunan laktik asit bakterilerinin tanımlanmasında kullanılan yöntemler
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015, (Summary Text)
Gıda ambalajlamada nanoteknoloji uygulamaları
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015, (Summary Text)
Hayvansal ürünlerde saksitoksin ve önemi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015, (Summary Text)
Mikrobiyel kaynaklı antioksidanlar
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015, (Summary Text)
Traditional Sourdough Bread Production
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 October - 04 April 2015, (Summary Text)
Kara lahananın salamurada muhafazaya uygunluğunun belirlenmesi
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 7 - 09 November 2009, (Full Text)
Işgın (Rheum ribes L.) turşusu üretimi üzerine bir çalışma.
XII. Biyoteknoloji Kongresi, Turkey, 17 - 21 September 2001, (Summary Text)