Articles Published in Other Journals
Geleneksel Fermente Gıdalarda Bulunan Laktik Asit Bakterileri
Elektronik Mikrobiyoloji Dergisi
, vol.9, no.1, pp.11-17, 2011 (Peer-Reviewed Journal)
Uçucu Yagların Antimikrobiyel Özellikleri
Elektronik Mikrobiyoloji Dergisi
, vol.9, no.3, pp.28-40, 2011 (Peer-Reviewed Journal)
Karalahana (Brassica oleracea var.acephala)’ nın Kuru Tuzlamayla Muhafazası
Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi
, 2002 (Peer-Reviewed Journal)
Samsun Piyasasında Satışa Sunulan Sirkelerin Bileşimi ve Standartlara Uygunluğu
O.M.Ü.Z.F. Dergisi
, vol.12, no.1, pp.43-64, 1997 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
GELENEKSEL GIDALAR VE GIDA ETİĞİ
5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (24-26 Kasım 2022), Bursa, Turkey, 24 November 2022
Gıdalarda Yapılan Taklit ve Tağşişler
2. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, İzmir, Turkey, 24 - 25 October 2019
Gıda Mühendisliğinde Etik Eğitimi
2. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, İzmir, Turkey, 24 - 25 October 2019
Bakteri Kaynaklı Gıda Zehirlenmeleri
2. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, İzmir, Turkey, 24 - 25 October 2019
Flavor Compounds in Fermented Food Products
1st International Agricultural Science Congress, Van, Turkey, 9 - 12 May 2018, pp.318
Probiotic microorganisms in traditional fermented dairy products
The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 19 - 21 April 2018
GIDALARDA DİOKSİNİN ÖNEMİ
10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Turkey, 9 - 11 November 2017
ASİTLİ FERMENTE GIDALARDA BİYOJEN AMİNLER
10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Turkey, 9 - 11 November 2017
GIDALARDA BOZULMAYA NEDEN OLAN MAYALARIN DNA İZOLASYON YÖNTEMLERİ
10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Turkey, 9 January - 11 November 2017
SU ÜRÜNLERİNDE KULLANILAN AKTİF AMBALAJLARIN ÖZELLİKLERİVE MİKROBİYEL YÜK ÜZERİNE ETKİLERİ
10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Turkey, 9 - 11 November 2017
KARNABAHARIN (Brassica oleracea var. botrytis) GENEL ÖZELLİKLERİ VEGIDA SANAYİNDE KULLANIMI
10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Turkey, 9 - 11 November 2017
SÜTÜ MİKROBİYOLOJİK AÇIDAN KORUYUCU UYGULAMALAR
10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Turkey, 9 - 11 November 2017
Fermente Fonksiyonel Gıdalar
Türkiye 1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, 10 - 11 March 2017
AFLATOKSİN İNHİBİSYON YÖNTEMLERİ
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Turkey, 10 - 11 March 2017, pp.369-376
PETRİ’DEN PCR’A GIDA KALİTE VE GÜVENLİĞİ
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Turkey, 10 March 2017, pp.401-406
Beyaz Peynir Yüzeyinde Bozulma Etmeni Mayaların PCR-RFLP YöntemiyleTanımlanması
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Turkey, 10 - 11 March 2017
ET VE ÜRÜNLERİNDE HORMON KULLANIMI
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Turkey, 10 - 11 March 2017, pp.385-392
Et ve Ürünlerinde Hormon Kullanımı
Türkiye 1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, 10 - 11 March 2017
FERMENTE FONKSİYONEL GIDALAR
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Turkey, 10 - 11 March 2017
PROBİYOTİK GIDALARIN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Turkey, 10 - 11 March 2017, pp.407-414
Kahramanmaras Tarhana Production
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 October 2015
Effect of Fermentation in Turkish Type Sausage
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 October 2015
Geographical Indication Turkish Traditional Food Cheeses
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 October 2015
Pathogen Threat in Fermented Products
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 October 2015
Probiotic Bacteria in Traditional Fermented Milk Products
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 October 2015
Microbiological Characteristics of Çökelek and Lor Cheese
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 October 2015
Fermente gıdalarda bulunan laktik asit bakterilerinin tanımlanmasında kullanılan yöntemler
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015
Alfa amilaz enzimi üretiminde rekombinant DNA teknolojisinin kullanımı
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015
Mikroenkapsülasyon yöntemlerinin gıdalarda uygulanması
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015
Hayvansal ürünlerde saksitoksin ve önemi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015
Mikrobiyel kaynaklı antioksidanlar
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015
Gıda ambalajlamada nanoteknoloji uygulamaları
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015
Traditional Sourdough Bread Production
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 October - 04 April 2015
Kara lahananın salamurada muhafazaya uygunluğunun belirlenmesi
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 7 - 09 November 2009
Işgın (Rheum ribes L.) turşusu üretimi üzerine bir çalışma.
XII. Biyoteknoloji Kongresi, Turkey, 17 - 21 September 2001