Publications & Works

Articles Published in Other Journals

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

GELENEKSEL GIDALAR VE GIDA ETİĞİ

5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (24-26 Kasım 2022), Bursa, Turkey, 24 November 2022

Bafra Şırası

5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (24-26 Kasım 2022), Bursa, Turkey, 24 November 2022

Gıdalarda Yapılan Taklit ve Tağşişler

2. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, İzmir, Turkey, 24 - 25 October 2019

Gıda Mühendisliğinde Etik Eğitimi

2. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, İzmir, Turkey, 24 - 25 October 2019

Bakteri Kaynaklı Gıda Zehirlenmeleri

2. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, İzmir, Turkey, 24 - 25 October 2019

Et ve Et Ürünlerinde Biyoaktif Bileşenler

4th International AnatolianAgriculture, Food, Environment andBiology Congress, 20 - 22 April 2019

Samsun İl Merkezinde Toplu Tüketim Yerlerinde Servise Sunulan Sebze Salatalarının Bazı Kalite Özellikleri

4th International AnatolianAgriculture, Food, Environment andBiology Congress, 20 - 22 April 2019

Yenilebilir Film Kaplamalarda Antimikrobiyel Kullanımının Etkileri

4th International AnatolianAgriculture, Food, Environment andBiology Congress, 20 - 22 April 2019

Biyolojik Detoksifikasyon

4th International AnatolianAgriculture, Food, Environment andBiology Congress, 20 - 22 April 2019

Yemeye Hazır Salataların Mikrobiyolojik Kalitesi

4th International AnatolianAgriculture, Food, Environment andBiology Congress, 20 - 22 April 2019

Mikrobiyel Enzim Üretiminde Rekombinant DNA Teknolojisi Kullanımı

International Congress on Agriculture and Forestry Research (AGRIFOR), Muğla, Turkey, 8 - 10 April 2019

Polimeraz Zincir Reaksiyonu (PCR) Optimizasyonu

International Congress on Agriculture and Forestry Research (AGRIFOR), Muğla, Turkey, 8 - 10 April 2019

Identiftication of The Spoilage Factor Yeasts by PCR- RFLP Method

International Congress on Agriculture and Forestry Research (AGRIFOR), Marmaris-Muğla, Turkey, 8 - 10 April 2019

Bioactive Components in Fruit and Vegetable Products

1. International Technological Sciences And Design Symposium (ITESDES), Giresun, Turkey, 27 - 29 June 2018, pp.1148-1153

Flavor Compounds in Fermented Food Products

1st International Agricultural Science Congress, Van, Turkey, 9 - 12 May 2018, pp.318

Probiotic microorganisms in traditional fermented dairy products

The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 19 - 21 April 2018

GIDALARDA DİOKSİNİN ÖNEMİ

10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Turkey, 9 - 11 November 2017

ASİTLİ FERMENTE GIDALARDA BİYOJEN AMİNLER

10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Turkey, 9 - 11 November 2017

PROBİYOTİK MAYALAR

10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Turkey, 9 - 11 November 2017

GIDALARDA BOZULMAYA NEDEN OLAN MAYALARIN DNA İZOLASYON YÖNTEMLERİ

10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Turkey, 9 January - 11 November 2017

SÜTÜ MİKROBİYOLOJİK AÇIDAN KORUYUCU UYGULAMALAR

10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Turkey, 9 - 11 November 2017

Fermente Fonksiyonel Gıdalar

Türkiye 1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, 10 - 11 March 2017

AFLATOKSİN İNHİBİSYON YÖNTEMLERİ

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Turkey, 10 - 11 March 2017, pp.369-376

PETRİ’DEN PCR’A GIDA KALİTE VE GÜVENLİĞİ

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Turkey, 10 March 2017, pp.401-406

TEMİZ ÜRETİM VE GIDA SANAYİ

1.TARIM VE GIDA ETİĞİ KONGRESİ 2017, Ankara, Turkey, 10 - 11 March 2017, pp.191-198 Creative Commons License

ET VE ÜRÜNLERİNDE HORMON KULLANIMI

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Turkey, 10 - 11 March 2017, pp.385-392

Et ve Ürünlerinde Hormon Kullanımı

Türkiye 1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, 10 - 11 March 2017

FERMENTE FONKSİYONEL GIDALAR

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Turkey, 10 - 11 March 2017

PROBİYOTİK GIDALARIN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Turkey, 10 - 11 March 2017, pp.407-414

Kahramanmaras Tarhana Production

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 October 2015

Effect of Fermentation in Turkish Type Sausage

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 October 2015

Geographical Indication Turkish Traditional Food Cheeses

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 October 2015

Pathogen Threat in Fermented Products

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 October 2015

Probiotic Bacteria in Traditional Fermented Milk Products

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 October 2015

Microbiological Characteristics of Çökelek and Lor Cheese

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 October 2015

Alfa amilaz enzimi üretiminde rekombinant DNA teknolojisinin kullanımı

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015

Mikroenkapsülasyon yöntemlerinin gıdalarda uygulanması

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015

Hayvansal ürünlerde saksitoksin ve önemi

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015

Mikrobiyel kaynaklı antioksidanlar

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015

Gıda ambalajlamada nanoteknoloji uygulamaları

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015

Traditional Sourdough Bread Production

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 October - 04 April 2015

Fındıkta fenolik bileşikler

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 27 - 29 May 2009

Resveratrol ve sağlık üzerine etkisi

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Turkey, 21 - 23 May 2008

Metrics

Publication

58

Citation (Scholar)

6

H-Index (Scholar)

1

Project

10

Open Access

1