Yayınlar & Eserler

Makaleler 19
Tümü (19)
SCI-E, SSCI, AHCI (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (12)
ESCI (1)
Scopus (14)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 21

1. Bayat Ekmeğin Değerlendirilmesi

Uluslararası 19 Mayıs Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, 17 - 19 Mayıs 2019, ss.233-234, (Özet Bildiri)

2. Besinsel Lifler ve Sağlık

Uluslararası 19 Mayıs Multidisipliner çalışmalar Kongresi, 17 - 19 Mayıs 2019, ss.235, (Özet Bildiri)

3. Effects of hazelnut skin on bread quality and nutritional properties of sourdough bread

North Dakota Academy of Science 111th Annual Meeting, North Dakota, Amerika Birleşik Devletleri, 8 - 09 Mart 2019, cilt.73, ss.55, (Özet Bildiri)

4. Effect of Different Popping Methods on Bioactive Compound Contents of Colored Popcorn

Internatinonal Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, 2 - 05 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

5. Celiac Disease

Internatinonal Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, 2 - 05 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

6. Effects of Polyphenols on Digestibility of Macronutrients

1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, cilt.1, ss.1756, (Özet Bildiri)

7. Cereals and Anthocyanins.

I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants “Natural and Healty Life”, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

8. Functional Characteristics and Physiological Effects of Legumes

I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants “Natural and Healty Life, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

9. Enzime Dirençli Nişasta

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016

10. The Effect of Adding Guar Xanthan and Locust Bean Gums on Viscosity Properties of Corn Flour Tarhana

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

11. The Effect of Adding Guar Xanthan and Locust Bean Gums on Some Properties of Kiln dried Corn Flour Tarhana

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

12. Utilization of Guar Xanthan and Locust Bean Gums on Gluten Free Tarhana Production

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

13. Kurutulmuş Ordu Kabağının Bazı Özellikleri Üzerine Bir Araştırma

Kurutulmuş Ordu Kabağının Bazı Özellikleri Üzerine Bir Araştırma, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

14. Fındık Kurutma

Pamukkale Gıda Sempozyumu III "Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar", Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

15. Çeltik Kurutma

Pamukkale Gıda Sempozyumu III "Kurutulmuş ve yarı Kurutulmuş Gıdalar", Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

16. Tokat ın Yöresel Kurutulmuş Gıdaları

Pamukkale Gıda Sempozyumu III "Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar", Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

19. Effect of adding cherry laurel on physicochemical and functional properties of tarhana

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, 26 - 29 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)

20. Şeker mısırın (Zea mays saccharata) dondurarak depolanması

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, (Tam Metin Bildiri)

21. Kızılcık tarhanasının fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

49

Yayın (WoS)

12

Yayın (Scopus)

14

Atıf (WoS)

312

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

312

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

18

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

10

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları