-
2017 - Continues Associate Professor
Ondokuz Mayis University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2009 - 2017 Assistant Professor
Ondokuz Mayis University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2002 - 2009 Research Assistant
Ondokuz Mayis University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1993 - 2002 Research Assistant
Ondokuz Mayis University, Ziraat Fakültesi, Gıda Teknolojisi Bölümü
-
2016 - 2016 Director of Vocational School
Ondokuz Mayis University
-
2013 - 2015 Deputy Head of Department
Ondokuz Mayis University
-
Postgraduate
Uzmanlık Alan Dersi I
Yumuşak Buğday Ürünleri Teknolojisi
Öğütme Teknolojisi
Proje Hazırlama Teknikleri
Dondurulmuş gıdalar
Uzmanlık Alan Dersi II
-
Undergraduate
Gıda kalite Kontrolü II
Gıda Makine ve Ekipmanları
Gıda Araştırma Teknikleri I
Tahıl Teknolojisi
Genel ve Teknik İletişim
Gıda Kalite Kontrolü I
Öğütme Teknolojisi
Organik Kimya
Gıda Araştırma Teknikleri II
Mühendislik Ekonomisi
Gıda Teknolojisi
Proses Uygulamaları II
Malzeme Bilgisi
Proses uygulamaları I
İş Hukuku
Organik Gıda Üretimi
Geleneksel Gıdalar
-
Fındık zarı ekstraktının kepekli ekmek kalitesi üzerine etkisi
Anıl M. (Advisor)
H.ALİ(Student), Postgraduate, 2022 -
Bayat ekmeğin lokma tatlısı üretiminde değerlendirilmesi
Anıl M. (Advisor)
B.BUKE(Student), Postgraduate, 2022 -
Toz krep üretiminde fonksiyonel özellikli bazı meyve ekstraktlarının kullanımının kalite üzerine etkileri
Anıl M. (Advisor)
M.USLU(Student), Postgraduate, 2020 -
Fonksiyonel özellikli bazı bitki ekstraktlarının kullanımının gofret yaprağı kalitesi üzerine etkileri
Anıl M. (Advisor)
E.AKSOY(Student), Postgraduate, 2020 -
Fındık zarı ve modifiye nişasta ilavesinin ekşi hamur reolojisi, ekmek kalitesi ve sindirilebilirlik üzerine etkileri
Anıl M. (Advisor)
Y.DURMUŞ(Student), Doctorate, 2019 -
Farklı ön işlemler uygulanmış baklagil unlarının tarhana üretiminde hammadde olarak kullanımı
Anıl M. (Advisor)
Z.ÖNÇIRAK(Student), Postgraduate, 2019 -
Renkli cin mısırların farklı metotlarla patlatılmasının bazı fonksiyonel bileşenler üzerine etkisi
Anıl M. (Advisor)
Ç.KAYİŞOĞLU(Student), Postgraduate, 2017 -
B vitaminleri ( B2 ve B6 ), antioksidanlar ve bazı esansiyel aminoasitlerce zenginleştirilen bulgurların farklı üretim yöntemlerine göre karşılaştırılması
Anıl M. (Advisor)
M.DİNÇER(Student), Postgraduate, 2016 -
Glutensiz tarhana üretiminde hidrokolloid kullanımının kalite üzerine etkisi
Münir A. (Advisor)
Y.DURMUŞ(Student), Postgraduate, 2015