Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 2
  • 2018 - Devam Ediyor Prof. Dr.

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2012 - 2018 Doç. Dr.

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Yönetimsel Görevler 2
  • 2024 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2024 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Verdiği Dersler 21
  • Doktora

    Meyve Sebze Kurutma Teknolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

  • Yüksek Lisans

    Doğal antioksidanlar Sürdürülebilir Kalkınma

    Bitkisel Gıdalarda Toksik Maddeler Sürdürülebilir Kalkınma

    Doğal antioksidanlar

    Gıda Endüstrisinde Yeni İşleme Teknikleri Sürdürülebilir Kalkınma

    Bitkisel gıdalarda toksik maddeler

    Gıda Endüstrisinde Yeni İşleme Teknikleri Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans

    Gıda Endüstrisinde Yeni İşleme Teknikleri Sürdürülebilir Kalkınma

    Şeker ve şekerli ürün teknolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

    Çay İşleme Teknolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

    Bitirme çalışması Sürdürülebilir Kalkınma

    Bitirme çalışması Sürdürülebilir Kalkınma

    Yeni Gıda İşleme Teknolojileri

    Çay Teknolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

    Şeker ve şekerli ürün teknolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

    Enstrümental gıda analizleri Sürdürülebilir Kalkınma

    Enstrümental gıda Analizleri Sürdürülebilir Kalkınma

    Gıdaların fiziksel özellikleri Sürdürülebilir Kalkınma

    Gıdaların fiziksel özellikleri Sürdürülebilir Kalkınma

    Fonksiyonel Gıdalar ve Nutrasötikler

    Gıda Mühendisliğinde Temel İşlem Laboratuvarı

Yönetilen Tezler 42