-
2018 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2012 - 2018 Doç. Dr.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2024 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2024 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
Doktora
Meyve Sebze Kurutma Teknolojisi
-
Yüksek Lisans
Doğal antioksidanlar
Bitkisel Gıdalarda Toksik Maddeler
Doğal antioksidanlar
Gıda Endüstrisinde Yeni İşleme Teknikleri
Bitkisel gıdalarda toksik maddeler
Gıda Endüstrisinde Yeni İşleme Teknikleri
-
Lisans
Gıda Endüstrisinde Yeni İşleme Teknikleri
Şeker ve şekerli ürün teknolojisi
Çay İşleme Teknolojisi
Bitirme çalışması
Bitirme çalışması
Yeni Gıda İşleme Teknolojileri
Çay Teknolojisi
Şeker ve şekerli ürün teknolojisi
Enstrümental gıda analizleri
Enstrümental gıda Analizleri
Gıdaların fiziksel özellikleri
Gıdaların fiziksel özellikleri
Fonksiyonel Gıdalar ve Nutrasötikler
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlem Laboratuvarı
-
KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİYLE KURUTULAN PIRASANIN (ALLIUM PORRUM L.) FİZİKOKİMYASAL VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ
Koca İ. (Danışman)
Y.YIKILKAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2025
-
Biberiye özütünün biyodizel-dizel yakıt karışımlarında antioksidan olarak kullanılabilirliğinin araştırılması
-
DERİN ÖTEKTİK ÇÖZELTİLER KULLANILARAK KIRMIZI PANCAR (Beta vulgaris)'DAN BETALAİNLERİN ELDESİ
Koca İ. (Danışman)
B.KABA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Konvektif olarak kurutulan güzyemişi meyvelerinin (Elaeagnus umbellata) fiziksel, tekstürel, morfolojik ve biyoaktif özellikleri
Koca İ. (Danışman)
A.MOHAMED(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Farklı yöntemlerle kurutulmuş ağaç domatesi (Solanum betaceum) meyvelerinin antioksidan özellikleri ve aroma bileşikleri
Koca İ. (Danışman)
M.ANTOINE(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Farklı koşullarda kurutulan kara kuşburnu (Rosa pimpinellifolia) meyvesinin biyoaktif özellikleri
Koca İ. (Danışman)
H.PASHAZADEH(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Böğürtlen (Rubus L.) meyvesinden derin ötektik çözücüler ile antosiyaninlerin ekstraksiyonunun optimizasyonu ve saflaştırılması
Koca İ. (Danışman)
O.ZANNOU(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Gülfatma (Alcea apterocarpa) çiçeğinden biyoçözücülerle pigment eldesinin optimizasyonu
Koca İ. (Danışman)
A.ÖZKAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Pekmezli fındık ezmesinin stabilizasyon koşullarının belirlenmesi
İlkay K. (Danışman)
S.GÜLTEKİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Kızılcık meyvesinin (Cornus mas L.) antioksidan bileşiklerinin enkapsülasyonu
Koca İ. (Danışman)
Z.KAYA(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Farklı ısıl proseslerin Trabzon hurması (Diospyros kaki cv.Hachiya) pekmezinin bazı fizikokimyasal özellikleri üzerine etkisi
İlkay K. (Danışman)
K.ERBAY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Farklı kızartma tekniklerinin balkabağı (Cucurbita moschata) cipslerinin kimyasal, fiziksel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
İlkay K. (Danışman)
M.ÇAVUŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Güzyemişi (Elaeagnus umbellata) meyvesinden likopen üretimi ve enkapsülasyonu
Koca İ. (Danışman)
M.GHELLAM(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Mor soğan (Allıum cepa L.) tozu üretimi ve özellikleri
Koca İ. (Danışman)
B.TAŞCI(Öğrenci), Doktora, 2020 -
Farklı tuz konsantrasyonunda turşuya işlenen şalgamın (Brassica rapa L.) duyusal, tekstürel ve antioksidan özellikleri
Koca İ. (Danışman)
N.SAFI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Ohmik ısıtma destekli hidrodistilasyon yöntemi ile karanfil, tarçın ve defne esansiyel yağlarının elde edilmesi ve enkapsülasyonu
Koca İ. (Danışman)
M.TUĞÇE(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Fındık sütünün c vitamince zengin meyve pulpları ile zenginleştirilmesi, bileşimi ve raf ömrü üzerine araştırma
İlkay K. (Danışman)
S.KÜBRA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Karpuz turpunun (Raphanus sativus L.) turşuya uygunluğunun belirlenmesi
Koca İ. (Danışman)
S.ADJEROUD(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Gelincik bitkisinin (Papaver rhoeas L.) taç yapraklarından ultrason destekli ekstraksiyon yöntemiyle fenolik bileşiklerin eldesinin optimizasyonu
Koca İ. (Danışman)
G.BEDİZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Siyah kuşburnu (Rosa pimpinellifolia L.) meyvesinden sulu iki faz sistemiyle antosiyanin ekstraksiyonu ve mikroenkapsülasyonu
Koca İ. (Danışman)
H.İBRAHİM(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Farklı depolama koşullarının Karayemiş (Laurocerasus officinalis L.) pekmezinin fitokimyasal stabilitesi ve fiziksel özellikleri üzerine etkisi
İlkay K. (Danışman)
V.BAŞAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Yeşil kahve ekstraktı ile katkılanmış fındık ezmelerinin raf ömrünün belirlenmesi.
İlkay K. (Danışman)
B.ÇİÇEK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Kırmızı pancar ( Beta vulgaris L. ) turşusu üretimi süresince renk ve antioksidan özelliklerdeki değişim
Koca İ. (Danışman)
R.HAMOUIA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Glutensiz tarhana üretiminde kinoa (Chenopodium quinoa) kullanımı
Koca İ. (Danışman)
S.KITAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Siyah çayın alüminyum içeriği
Koca İ. (Danışman)
Z.ÖZDEMİR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Yabani olarak yetişen bazı meyvelerin ursolik ve oleanolik asit içeriği
Koca İ. (Danışman)
B.TÜRKYILMAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Bazı yenilebilir bitkilerin skopoletin içeriği
Koca İ. (Danışman)
D.KÜBRA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Karayemişin (Laurocerasus officinalis Roem.) bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine kurutmanın etkisi
Koca İ. (Danışman)
G.GÜL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Tahin üretimi sırasında fiziksel, kimyasal ve antioksidan özelliklerdeki değişim
Koca İ. (Danışman)
Y.ÇAĞLA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Hamsi unu ile zenginleştirilen mısır ekmeğinin özellikleri ve raf ömrünün belirlenmesi
Koca İ. (Danışman)
V.ARİF(Öğrenci), Doktora, 2017 -
Çakal (Prunus spinosa L.),karaca (Prunus domestica L.) ve üryani (Prunus domestica L.) eriklerinin fiziksel, kimyasal ve antioksidan özellikleri
Koca İ. (Danışman)
B.ÖZZENGİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Siyah çayın triterpenik asit içeriği
Koca İ. (Danışman)
B.İPEKCİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Kastamonu yöresinde yetiştirilen siyez (Triticum monococcum L.) buğdayının bazı kalite özellikleri ile bazlama ve erişte yapımında kullanımının ararştırılması
Koca İ. (Danışman)
B.EMEKSİZOĞLU(Öğrenci), Doktora, 2016 -
Yeşil çay fabrika atıklarından farklı yöntemlerle antioksidan bileşiklerin ekstraksiyonu
Koca İ. (Danışman)
Ş.BOSTANCI(Öğrenci), Doktora, 2016 -
Kırmızı biber salçası üretimi süresince antioksidan özelliklerdeki değişim
Koca İ. (Danışman)
B.ERDOĞAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Farklı yöntemlerle fındık zarından antioksidan ekstraksiyonunun optimizasyonu
Koca İ. (Danışman)
H.İBRAHİM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Kırmızı biber salçası üretimi artıklarından ultrason ve süperkritik akışkan ekstraksiyon yöntemleri ile antioksidan eldesinin optimizasyonu
Koca İ. (Danışman)
Ö.TUNA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Sürgün dönemine, rakıma ve çay sınıfına bağlı olarak siyah çayın aroma bileşenlerinin belirlenmesi ve pervaporasyon işlemi ile ayrılması
Koca İ. (Danışman)
B.KARADENİZ(Öğrenci), Doktora, 2011 -
Kuşburnu pulpu üretiminde antioksidan özelliklerin değişimi
Koca İ. (Danışman)
H.YOLCU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Samsun ve çevresinde doğal olarak yetişen kızılcıkların (Cornus mas l.)antioksidan kapasitesi
Koca İ. (Danışman)
S.TURAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Ortodoks yöntemiyle üretilen Türk çaylarının polifenol içeriği ve antioksidan kapasitesi
Koca İ. (Danışman)
B.KARADENİZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
Böğürtlen nektarlarında renk üzerine depolamanın etkisi
Koca İ. (Danışman)
S.YÜKSEL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2002